Inledning

För några månader sedan synades mellanklassdatorn Komplett Winter Gamer i testpilotlabbet och lämnade testpiloten Simon Alling med övervägande negativa intryck.

Nu är tiden kommen för storebror att äntra rampljuset, och den här gången är siktet inställt på en helt annan prisklass. Komplett Gamer Xtreme a70 går loss på hela 23 000 kr och riktar sig därmed mot spekulanter som söker en riktigt stabil spelupplevelse utan att behöva bygga själva.

Som bokstaven a i namnet avslöjar handlar det för ovanlighetens skull om ett system baserat på en AMD-processor, något som inte synts till i de högre prisklasserna på flera år. Häng med när Kompletts nya monsterbygge sätts på prov.

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Komplett. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.