Inledning

För såväl spelande som musiklyssning och filmtittande är hörlurarna ett viktigt och ibland underskattat tillbehör. Undertypen headset – ett par lurar utrustade med en mikrofon – är ett populärt val bland framförallt gamers, där kommunikation med lagkamrater är en viktig funktion.

Creative är en traditionellt stark spelare inom ljud riktat framförallt mot spelare, med allt från högtalare och headset till ljudkort och externa hörlursförstärkare i portföljen. Uppföljaren till förrförra årets Sound Blaster X H7 har fått suffixet Tournament Edition och står idag på tur i testpilotlabbet.

DH_Meetup-25.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Creative. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.