Inledning

En bra spelstol är troligtvis inte något som många tänker på när de bygger sin spelhörna. Vi är vana att noggrant undersöka skärmen, grafikkortet och andra tillbehör för att hitta det bästa men jag tror att de flesta av oss nöjer sig med en enklare stol från Ikea, trots att den kanske ger oss ryggont efter ett par timmar.

Med Corsair T1 Race Gaming Chair vill Corsair råda bot på onda ryggar och erbjuda bekväma spelställningar. Stolen kommer i flera accentfärger och versionen jag testar idag är en helsvart variant.

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Corsair. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.