Inledning

Gaminghörlurar är inte direkt kända för att erbjuda ljud med Hifi-kvalitet. För de flesta av oss räcker det, men om du har något högre krav behövs oftast bättre doningar. Asus ROG Delta kommer med något företaget kallar "Quad-DAC", med vilket bolaget lovar högupplöst ljud. Lägg till RGB, USB Type-C och detta är hörlurar som vid första anblick ser intressanta ut för spelaren och musiklyssnaren.

IMG_9317.jpg

Jag har använt dessa lurar under ett par veckor med både dator, mobil och Ipad. Tillsammans med dessa hörlurar har jag spelat, tittat på film och lyssnat på mycket musik. Läs vidare för att få reda på varför jag tycker detta är ett par utmärkta hörlurar för de flesta situationerna.

Om testpiloten:

swedbearfejs.png

Björn har haft datorer som passion ända sen han köpte en C64 vid 16 års ålder. När han inte skriver testpiloter arbetar han hårt med att få sina barn att föra geeks-traditionen vidare.

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter