Inledning

Arlo är främst kända för sina trådlösa kameror, men nyligen utökades produktportföljen med en dörrklocka med vidvinkelkamera och tvåvägskommunikation. Sedan tidigare har Arlo en batteridriven dörrklocka med högtalare, mikrofon samt rörelsedetektor. Det senaste nytillskottet tillför dock nämnda vidvinkelkamera, som även kommer med integrerat HDR-stöd och nattseende.

arlo_videodoorbell_overview_1.jpg

Precis som alla andra Arlo-produkter kommunicerar Arlo Video Doorbell med en Arlo-hub, och administreras via en tillhörande mobilapplikation från företaget. Häng med när denna testpilot kollar om ringklockan kan ta plats i det moderna "smarta" hemmet.

Om testpiloten:

kjn.jpg

Kenneth Jonsson har haft datorer som intresse sedan tidigt 80-tal och började skriva sina första datorprogram i VIC 20 BASIC efter att sett filmen War Games. Jobbar idag med utveckling av OS-kärnor för realtidsapplikationer och kopplar av hemma med bl.a. Arduino, RPi-baserade projekt varvat med hundpromenader. Står på Emacs-sidan i Emacs vs VI...

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

► Läs mer om SweClockers testpiloter