#ikea

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

30

IKEA gömmer Spotify-högtalare i lampa

Möbeljätten kombinerar lysa med lyssna och expanderar sitt urval av högtalarlampor med Bluetooth-modellen Vappeby.

62

IKEA vecklar ut nya smarta gardiner

Praktlysing och Tredansen plisségardiner kan styras trådlöst och kommer med laddbart batteri, fjärrkontroll samt signalförstärkare.

154

IKEA och Asus gaming-möbler lanseras i Sverige

Den gaming-inspirerade uppsättningen möbler och tillbehör får svenska priser och finns redan i lager i varuhusen.

62

IKEA utökar smarta hemmet med luftrenande bord

Nya Starkvind är en smart luftrenare förklädd som ett sidobord. Luften renas med tre filter och enheten är kompatibel med Trådfri-systemet.

42

IKEA:s gaming-möbler till Sverige hösten 2021

Svarta kontorsmöbler med fräsiga accenter och gaming-tillbehör från IKEA lanseras i Sverige lagom till julhandeln.

56

IKEA:s gaming-möbler för beställning i Kina

Den svenska möbeljätten säljstartar sin spelserie i samarbete med Asus. Men än så länge finns de endast att köpa i Kina.

115

IKEA:s och Asus gaming-möbler ser dagens ljus

De första resultaten av samarbetet mellan IKEA och Asus ser dagens ljus. Det handlar om svarta kontorsmöbler med ROG-utsmyckning.

46

IKEA hjälper konsumenter köpa TV-möbel efter spelkonsol

Möbeljätten tillhandahåller mockups av senaste generationens spelkonsoler i TV-möbelavdelningen, enligt Redditanvändare.

98

IKEA samarbetar med Asus om gamingmöbler

En jätte inom möbler och inredning ingår i partnerskap med en jätte inom speltillbehör, där bord och stolar är troliga produkter.

56

Introduktion till smarta hemmet med IKEA

I denna introduktion visar vi vad IKEA:s smarta hem har att erbjuda och hur du går till väga för att prata ihop enheterna.

43

Amazon, Google och Apple går ihop om standard för smarta hemmet

En kvartett teknikjättar sjösätter den nya standarden Project CHIP med målet att skapa en enhetlig standard för smarta hemmet.

55

IKEA ingår samarbete med Xiaomi kring produkter för smarta hemmet

Den svenska möbel- och heminredningsjätten IKEA inleder nu ett samarbete med kinesiska Xiaomi, som bland annat innebär att IKEA:s Trådfri kan styras via Xiaomis plattform.

20

IKEA släpper VR-upplevelse till HTC Vive

En ny applikation har släppts till VR-headsetet Vive, kallad IKEA VR Experience. Som namnet antyder är den utvecklad av IKEA och syftet är att kunna titta på företagets kök i 3D.