Inlägg

Inlägg som ksw har skrivit i forumet
Av ksw

Jag hade nog kikat på ett par Xiaomi in-ear blåtandslurar, de är snorbilliga och har fått bra recensioner. 200kr ink frakt är rätt bra.

Av ksw

Du borde kunna få tag på en Native Traktor kontrol S4 rätt billigt idag, rekommenderar starkt en usb-baserad över en midi-baserad kontroller alla dagar.

Funkar klockrent i Win 10. och osx för den delen med.

Av ksw

Tycker Xiaomi Redmi Note 4 m snapdragon 625 slår lenovon ordentligt på fingrarna i alla kategorierna, utom batteritstorlek.

Så jag köpte den. är helnöjd. handlade på goldway.aliexpress.com och den dök upp på 6 dagar.

Och ja, alla lurar funkar i sverige, men har man FDD-LTE band 20 dvs 800mhz så har man 4g även utanför stadsgränserna.

Av ksw

Tänkte säga ett geforce 6800GT vore toppen, men det är fan 2005 på det kortet...

Av ksw

Asuskortet är bättre på att få ut varmluften ur chassit, men det är marginell skillnad verkligen.

Av ksw

låter som du har någon bakgrundsprocess igång på telefonen som hindrar den från att göra mer än stänga av skärmen. börja med att avinstallera alla spel från telefonen och se om det gör någon skillnad? kan ligga nån malware i en spelinstallation eller dylikt. som andra steg, avinstallera facebook appen. brukar vara ansvarig för typ 40% av en telefons energiförbrukning med sin push-service etc.

Av ksw

Teknisk cad eller 3d-animering och modellering? för det första kör jag iaf med en AOC 2527FM, en 27" 1080p ah-ips panel med bra färger och storlek för lagom pris. har dessutom inbyggda 0.5w högtalare så rätt smidigt när man inte pallar hörlurarna.

Solidworks går dessutom inte på knäna i den upplösningen (även om solidworks inte är speciellt resurströgt, så högre upplösning = lägre fps när man roterar modellerna etc)

Av ksw

@biorrith: Ta 64an, nanosim tar samma slot som minneskortet skulle tagit om du redan har ett simkort.

den du länkade var förresten en "Model:Xiaomi Redmi Note 4 Qualcomm 4GB 64GB" om du kikar lite längre ner vad säljaren specar den som. Skulle tagit guldmodellen enbart för att den är billigast. och sen slängt på nilkin caset för det är riktigt trevligt!

Av ksw
Skrivet av biorrith:

Jahapp! Där gick luren i marken och glaset sprack. Jag tycker inte det är värt att laga, visst glaset är billigt men det är jävla meck att byta.

Så nu tittar jag på en ny! Jag tyckte verkligen om min Redmi 4 Prime, så jag sneglar på en Redmi Note 4 Prime. Lite större skärm, annars stort sett det samma.

Några andra förslag?? Eller ska jag beställa direkt....

Om du ändå beställer en ny, du hade redmi 4x va? köp en med 1080p skärm, det är värt det

En RN4Prime verkar vara en normal RN4, "Note : Redmi Note 4 4GB RAM 64GB ROM is called "high configuration Version" by official, but "Redmi Note 4 Prime" by Xiaomi Mi Fans. " står det på Goldways infosida.

Av ksw
Skrivet av niclasc:

Den har dock inte band 20

Där har du jättefel. Vv uttala dig inte när du ej är påläst.

Citat:

Global edition
NETWORK Technology
GSM / HSPA / LTE
2G bands GSM 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 38(2600), 40(2300)
Speed HSPA, LTE
GPRS Yes
EDGE Yes

@Svensktiger Ajdå. Finns en del lurar som är 5" men inte som är Prisvärda i sig. Mest prisvärt PÅ SVENSKA MARKNADEN, just nu, är en https://www.webhallen.com/se-sv/mobilt/272288-oneplus_5-dual-...

Av ksw

@iMatter: Egentligen inte. 720p skärm, snapdragon 435 i basmodellen. betydligt mycket mer budgetorienterad än redmi note 4. kommer nog snart en customrom med miui9 till sd625equippade iaf.

Av ksw

Håller med Knight2200, Xiaomi Redmi Note 4 Global edition med Snapdragon625 SOC är i princip bästa och mest prisvärda telefonen du kan få idag. kostar ca 1800kr ink frakt. Den är visserligen 5.5" men fan, den passar som handen i handsken för mig.

https://goldway.aliexpress.com/store/group/Global-Version/311...

Av ksw

kör en Corsair H60 V2 i mitt mITX-bygge, pumpen verkar bara gå att voltstyra via 3pin så kör den på mobo headern rakt av, och en stor noctua 120 på kylaren via pwm. Det enda som hörs av min dator är stora lagringsdisken (en gammal wd 1tb) och grafikkortsfläktarna. h60 v2'n är verkligen en bra kombo med 4690k!

Av ksw

Inne på 4e dygnet med Redmi Note 4 global edition (dvs samma som Note 4x international, en Xiaomi "Mido").

Klassiska Ny-telefon-yay-hetsanvändningen tillsammans med pokemon go lyckades dra ner den till 41% som minst, cirka 6h screen on time då varav två timmar var pokemon go resten youtube, surf, installera appar och leka helt enkelt. fick inte mycket gjort den dagen. Igår gick jag och la mig med 61% batteri kvar. Helt jävla fantastiskt av en telefon som är så tunn och underbar som denna! HÖGT REKOMMENDERAD för de 1700kr den kostade!

Av ksw
Av ksw

Med tanke på att PUBG inte flyter ordentligt i städerna för i princip någon öht, så får du nog bita ihop och spela strategiskt, och långt bort från städerna där det laggar mest.

Det löser sig nog med uppdateringarna av spelet i framtiden, och när de sker kan det finnas en solklar väg att uppgradera till. Tillsvidare följ denna guiden -> https://forums.playbattlegrounds.com/topic/45646-pubg-perform...

Visst skulle du kunna börja uppgradera idag, med tex ett https://www.inet.se/produkt/v100722/uppgraderingspaket-intel-... men du skulle behöva kasta på ett gtx 1060 iaf för att motivera det, och då landar du på drygt 8500kr

men det kan nog finnas bättre alternativ beroende på hur de kommande månaderna utvecklas. http://www.eurogamer.net/articles/2017-07-07-playerunknowns-b...

Av ksw

Diversifieringen av streamingtjänster måste upphöra. DET RÄCKER NU, annars är vi snart tillbaka till år 2007 igen; där inte en jävel betalar för sig.

Av ksw

Fick min RN4 Global idag, har lekt med den i ett par timmar nu; återkommer om en vecka eller så. änsålänge: FUCKING AWESOME!

Av ksw

Har du uppdaterat till senaste AMD drivern?

Har du provat https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/48y1by/am... ?

Detta felsöker också vad som händer med just ditt kort: https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/4ka594/th...

HD7970 = R9 280, Hd7970 Ghz edition = 280X

EDIT: settings guide för radeon användare: https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/64bf43/lo...

Av ksw

Finns inga korrekta/bekräftade specar läckta på redmi note 5 än, GSMarenas är ren spekulation.

detta är det enda, ännu, som är hyffsat pålitligt: http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/xiaomi-redmi-note-5-pric...

och utöver det så brukar Xiaomi släppa nya telefoner i januari och i juli, så du får nog vänta ett tag på en note5 som dessutom har stöd för band 20, då de global editions brukar ligga ca 2 mån efter i schemat.

EDIT: rykten om redmi note 5A också -> http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/xiaomi-redmi-note-5a-ret...