Glasklart minne

Detta är en idé jag faktiskt hade före den stora "USB-mod perioden" här på Sweclockers. Men orkade inte göra den då... nu kommer jag, lite efter hipe'n med min mod =P Hoppas ni inte är helt anti sånt nu

Iaf, jag var så förbannat less på att mitt USB-minne hade så kass hållbarhet. Som kan ses på bilderna är skalet helt trasigt i kanterna.

Först tänkte jag att glas är ju hårt och bra...men glas är ju 1500 grader i flytande form kom jag snabbt på, så jag tänkte att USB-minnet kanske inte klarar det.
Men sån tur e finns det ju epoxy (denna guds gåva) för gjutning. Fick ett toppentips i forumet på att de har sån här epoxy-massa på Kreatima (hötorget i Sthlm). ca 80kr fattigare satte jag igång.

Väldigt nöjd med resultatet faktiskt. Bilderna tar upp mer av ojämnheterna än vad man ser med blotta ögat, men det är ju fortfarande inte EXAKT som glas, men inte så långt ifrån iaf.
Men framför allt är det helt stenhårt så det lär inte gå sönder nå mer, iaf inte chip-delen

Btw så går epoxyn att färga både med transparenta och "vanliga" färger. Och eftersom det går att slipa hur man vill så tycker iaf jag att det måste finnas många bra idéer här på Sweclockers på schyssta mod'ar man kan göra med den... Den funkar även bra att gjuta i silicon-formar man kan göra själv.