Sida 1 av 176612345678888Sista
Inför lanseringen av Intel Haswell-E och tillhörande plattformar anländer de första minnesmodulerna enligt den nya standarden DDR4 till svenska återförsäljare.
En bild från den senaste betaversionen av Steam-klienten avslöjar att nästa revision av handkontrollen Steam Controller begåvas med styrspak.
I en kupp mot Nintendos svenska distributör, Bergsala AB, har rånare kommit över spelkonsoler och spel till ett värde av uppemot 20 miljoner kronor.
Kontraktstillverkaren TSMC uppges ha inlett massproduktion av processorn Apple A8 för kommande Iphone och Ipad, och väntas snart ha Apple som största kund.
Till hösten är det dags för nästa Assassin's Creed där den franska revolutionen renderas av en ny Anvil-spelmotor, som utlovar både bättre grafikeffekter och smartare AI än tidigare.
Mycket fokus ligger på 4K-upplösning, men bland inbitna entusiaster växer samtidigt intresset för 21:9-skärmar. Nu breddas utbudet med en 34-tummare från AOC med 3 440 x 1 440 pixlar.
Retrofantaster och mobilspelare får ett nytt alternativ när 8Bitdo släpper en trådlös handkontroll med stöd för många plattformar, däribland Android och IOS.
Nästa stora version av Windows kommer sammanfoga alla versioner av operativsystemet till ett gemensamt, men kommer släppas i olika utgåvor beroende på bland annat inmatningsmetod.
Efter feedback från spelarna beslutar utvecklarna bakom Battlefield: Hardline att skjuta spelet på framtiden, som nu inte lanseras förrän nästa år.
Det går att klämma fram mer ögongodis ur Watch Dogs. Nu släpps den skarpa och slutgiltiga versionen av den populära modden The Worse Mod.
Sida 1 av 176612345678888Sista
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Hårdvara
Mjukvara
Övrigt
Sortera listan
Filtrera listan
Sök jobb