Sida 1 av 187012345678940Sista
Den taiwanesiska komponentjätten Asus firar 20 år som grafikkortstillverkare och uppmärksammar jubileet med ett guldglimmande och rejält uppskrämt Geforce GTX 980.
Under våren är det dags för en ny anstormning bärbara enligt konceptet Chromebook. Från Asus anländer en hybrid i metallchassi på under ett kilogram och även en mediasticka med Chrome OS.
Den välkända datorbutiken Inet får nya huvudägare i form av investmentbolaget Creades, som betalar 80 miljoner kronor för cirka 70 procent av företaget.
Genom att sända ut motljus och skapa lokalt mörker kan Active Light Cancellation eller "Darksync" ge nya skärmar med extrem svärta och oändlig kontrast.
Det blir varken ARM eller Windows RT utan Intel Atom x7 med fullfjädrade Windows 8.1 när Microsoft introducerar den senaste inkarnationen av surfplattan Surface.
En ny handkontroll från Speedlink ska inte bara göra det bekvämt att lira från sofflocket utan även fungera med både nya och äldre Windows-spel.
De första lagringsenheterna med det nya kontaktdonet USB Type-C är på väg ut på marknaden, dock inte med det nya och betydligt snabbare protokollet USB 3.1 Superspeed+.
Elektronikjätten LG bjuder in media för avtäckandet av flaggskeppstelefonen G4 i slutet av april. Samtidigt talar läckta specifikationer för att modellen utrustas med en svagare processor än andra toppmodeller mobilåret 2015.
Efter en första förhandsvisning i början av året introducerar Microsoft efterträdaren till Internet Explorer i den senaste testversionen av Windows 10, som nu finns tillgänglig för nedladdning.
Inför lanseringen av Windows 10 och bland entusiaster efterlängtade DirectX 12 berättar AMD om fördelarna med gränssnittet i kombination med Radeon-grafikkort.
Sida 1 av 187012345678940Sista
Senaste nyheterna

Redaktionens senaste nyhetsrubriker

Hårdvara
Mjukvara
Övrigt
Sortera listan
Filtrera listan
Sök jobb