Sida 1 av 187812345678944Sista
AMD:s vd Lisa Su berättar under senaste kvartalsrapporten att nya grafikprodukter släpps under årets andra hälft, men att de redan senaste detta kvartal ska delge mer information.
Phanteks satsar på den mindre formfaktorn Mini ITX med chassit Enthoo Evolv ITX. Modellen tar plats i SweClockers testlabb med löften om gediget vattenkylningsstöd i ett kompakt format.
Glöm allt vad optiska läsare heter när svenska Fractal Design introducerar en ny version av den klassiska datorlådan Define, denna gång helt utan plats för 5,25"-enheter.
Ett år efter lansering och några månader innan efterträdaren anländer öppnar Oneplus portarna för beställning av Android-telefonen One, helt utan krav på inbjudan.
I samband med AMD:s senaste kvartalsrapport avslöjar ingen mindre än bolagets vd, Lisa Su, att den skarpa lanseringen av Windows 10 äger rum i slutet av juli.
I ett pressmeddelande och utan storslagen presskonferens presenterar Sony senaste Xperia Z4, som i mångt och mycket påminner om dagens flaggskepp Xperia Z3.
Det blir inte bara påkostad grafik och bländade effekter i kommande Star Wars: Battlefront utan även en ny typ av 3D-ljud med upp till 128 samtidiga ljudspår, åtminstone i PC-utgåvan.
Till hösten anländer arkitekturen Skylake på bred front och nu läcker specifikationerna ut på nätet för de överklockningsvänliga modellerna, vilka ersätter Core i7-4790K och i5-4690K.
En modern superdator ger massiva mängder beräkningskraft och möjligheten att analysera många avancerade problem. Jörgen Städje besöker Lenovo HPC Innovation Center i Stuttgart.
Spelhuset EA Games och den svenska spelstudion DICE lyfter på skynket och presenterar den första riktiga videon från det kommande storspelet Star Wars: Battlefront.
Sida 1 av 187812345678944Sista
Sortera listan
Filtrera listan
Sök jobb