Sida 1 av 179412345678902Sista
Den som är nyfiken på Windows 10 kan ladda ned och installera testversionen Technical Preview via nystartade Insider Program, som ska låta användarna vara med i utvecklingen.
Välrenommerade Seasonic lägger grunden till nya Antec Edge 750 W, som tar plats i SweClockers testlabb med löften och hög verkningsgrad och låg ljudnivå.
Brittiska Securedrives gör en SSD-enhet som förutom kryptering och andra säkerhetsfinesser även kan förstöra enhetens NAND-lagringskretsar med ett enkelt SMS.
Den som vill ha officiella tillbehör och kringutrustning från Asus kan nu införskaffa dessa i bolagets officiella webbutik, som slår upp portarna för svenska, danska och finska konsumenter.
Två iögonfallande vattenkylningssystem är senast ut från Deepcool, som nu presenterar serien Captain med radiatorer i 120, 240 och 360 millimeter.
Komponentjätten Asus ger sig in i leken om kompakta stationära datorer med Vivomini, där några av huvudnumren är inkluderat trådlöst nätverk 802.11ac och VESA-fäste.
Nästa version av Windows blir inte nummer nio utan förvandlas till Windows 10. Samtidigt presenteras en storsatsning på ett gemensamt ekosystem för samtliga typer av enheter.
Framtiden för operativsystemet Windows är temat när Microsoft öppnar dörrarna till kvällens presskonferens i San Francisco. I centrum står vad som hittills är känt som Windows 9.
En av de stora snackisarna på årets IFA-mässa var Intels arkitektur Broadwell med tillhörande designvinster och nu hittar instegspriset ut för den kanske hittills mest omtalade.
Kort innan kvällens presentation framgår att Windows 9 endast blir gratis för vissa användare och att de med OEM-licenser kommer behöva betala en mindre summa för att uppgradera.
Sida 1 av 179412345678902Sista
Sortera listan
Filtrera listan
Videoartiklar

Lian Li PC-A51

Med yttre mått som ett minitower och plats för fullstora ATX-moderkort tar Lian Lis färska aluminiumchassi PC-A51 plats i SweClockers testlabb.
Läs mer

Nvidia Tegra K1 med tesselering

Nvidias stora lansering för årets upplaga av CES är den mobila plattformen Tegra K1. Under mässan passar företaget på att demonstrera nykomlingens kapacitet.
Läs mer

Sök jobb