Det behöver inte vara svårt att skapa sitt eget skräddarsydda tangentbord. I forumet visar hundratals knapp-konnässörer upp sina egna kreationer, som sträcker sig från enklare ingrepp som att byta tangenter till att gå all-in och bygga hela konstruktioner från grunden. Samtidigt blir det allt vanligare att hitta alla de nödvändiga komponenterna även i svenska datorbutiker.

Tillverkaren Keychron är ett av de stora namnen inom området och vill nu känna av intresset på SweClockers. Är du sugen på att bygga tangentbord eller är du rentav igång och moddar? Var med i undersökningen och berätta i tråden!

Sponsormeddelande

Upptäck Keychron Q1 och bygg ditt eget personliga tangentbord

Ett helt modulärt mekaniskt tangentbord med 75%-layout packat med alla premiumfunktioner du kan tänka dig. Keychron Q1 är ett tangentbord i metall som gör det möjligt att anpassa funktioner för varje brytare, keycap, stabilisator, personlig badge och till och med bottenplattan. Den är utformad för att vara helt anpassningsbar enligt dina preferenser och erbjuda en mer bekväm skrivupplevelse. Finns i färgerna svart, grå och blå.

Läs mer på Inet.se