Märkligt problem med Hearthstone

Permalänk
Medlem

Märkligt problem med Hearthstone

Halloj SweClockers!
Jag har stött på ett mycket märkligt problem med Hearthstone, har försökt googla men har inte hittat någon som har ett liknande problem så jag vänder mig hit.

Grejen är att när jag har Hearthstone igång så får jag efter ett tag så får jag det vanliga meddelandet av windows att Hearthstone har slutat fungera, inom en minut så börjar andra program krascha så som skype, chrome, battlenet och spotify. Efter programmen kraschar så bildas det även streck, vita ytor, prickar och att textrader försvinner, detta blir över hela skärmen och det enda som hjälper här är en omstart.
Efter omstarten (som jag tycker tar lite längre tid än vanligt) så är allting i sin ordning och funkar på bra tills jag öppnar hearthstone och försöker spela igen.

Detta kan hända flera gånger efter flera omstarter men ibland så klarar jag mig veckor utan att det kraschar.
Jag har dragits med detta problem ganska länge och jag har hunnit byta grafikkort en gång emellan så tvekar på att det kan vara grafikkortet som är problemet (gick från amd till nvidia)

MVH

Edit:
Verkade som om det berodde på en ostabil överklock på processorn, har spelat några timmar idag och det fungerade bra. Konstigt att den ostabila överklockningen inte visade sig i andra spel.

Visa signatur

Ryzen 5 7600 | RX 7900 XTX
Citera för svar