EVGA lanserar nya moderkort med Intel Z68

Permalänk
Medlem
Skrivet av sirnicke:

Alla 1155-brädor kommer stödja Ivy Bridge så vitt jag vet, så att dessa har en funktion som exakt alla andra har har nog däremot inte så stort nyhetsvärde - speciellt eftersom det ligger ett drygt halvår fram i tiden.

Ok

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Discokungen
Skrivet av a4magkar:

Fråga: Vad är det för person som behöver stoppa in 6 stycken grafikkort i sin dator? Varför skulle någon behöva en så löjligt kraftfull dator?

Svar: folding@home

Har svårt att tänka mig att det moderkortet kan leverera ström till 6st grafikkort, det blir än 75W*6, men visst, det går säkert om man vill. ;P

Visa signatur

AMD 5800X3D - G.Skill Trident Z 3200 CL16 32GB - Asus B550 TUF - ASRock 7900 XTX Phantom - Intel 900p - CaseLabs S8 - LG 42C2 - Corsair AX1200i - Aquaero 6 - Vattenkyld

Permalänk
Medlem

Någon som har något datum när dem kommer till Sverige? Eller blir det till att beställa från evga eu om man vill ha det snart? någon som har koll på garantin på evga, har hört att de har livstid om man registrerar köp hos dem, gäller det vid köp hos återförsäljare också eller bara från deras egna sida? samt har också hört att evga ger garanti då kunden sabbar sakerna med vatten någon som kan konfirmera?