Videokamera för att filma matcher. ev streama

Permalänk
Medlem

Videokamera för att filma matcher. ev streama

Tjenare,
Letar efter en billig kamera (2-3k) att köpa in till en förening där vi vill filma våra matcher. Eventuellt vill vi i framtiden även ha möjlighet att streama dem, så skulle behöva lite tips på vad som krävs för det. Har tittat på något i denna stilen:

http://www.mediamarkt.se/sv/product/_sony-hdr-cx240-svart-124...
eller
http://www.mediamarkt.se/sv/product/_panasonic-hc-v180ec-k-sv...

Dock vet jag inte om dessahar möjlighet att streama live, eller om de bara lägger video på SD-kort. Sen såg jag att bateritiden var väldigt kort, framförallt på panasonicen, vet någon om de går att ladda medans man filmar eller om det bara är byta bateri som gäller?

Pga att det är föreningen pengar så har jag inte så mycket mer budget att gå på, och går det inte att få en kamera som löser att strema med så får vi klara oss utan det. Men annars vad tror ni om dessa, eller självklart om ni har något bättre förslag i samma prisklass så uppskattas det jättemycket.

PS, väldigt bra om det går att få den till helgen så i butik är bäst, annars med väldigt snabb frakt

Permalänk
Skrivet av nick3:

Tjenare,
Letar efter en billig kamera (2-3k) att köpa in till en förening där vi vill filma våra matcher. Eventuellt vill vi i framtiden även ha möjlighet att streama dem, så skulle behöva lite tips på vad som krävs för det.

Tjena!
För den budgeten får ni inget vidare. Jag skulle kört på att köpa lite tillbehör för en mindre peng än er budget till en iPhone-kamera. Den kameran går att laddas medan man filmar, du har riktigt bra videokvalité, och någon i föreningen har säkert en ny variant (6, 6S, 7).

Ni kan sedan lätt streama matcherna via mobilen via olika appar, har inte stenkoll på vilka som är bäst men YouTube går ju exempelvis.

/Rasmus

Visa signatur