Permalänk
Melding Plague

ATi RS350

<b class="red"><font style="font-size: 10pt">ATi RS350</b></font> <small class="small">måndag 3 maj av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Herman</a><br /></small>
<a href="http://www.anandtech.com/chipsets/showdoc.html?i=2043&p=1" target="_blank" >Anandtech</a> har skrivit en mycket intressant recension på en moderkortskrets som ej har tillkännagivits än: ATi RS350. Det är en så kallad integrerad moderkortskrets vilket betyder att den har ett integrerat grafikkort. RS350 är arbetsnamnet och flertalet förbättringar har gjorts mot det tidigare RS300 (Radeon 9100 IGP).
<br />
<br />ATi Radeon 9100 Pro IGP blir troligen namnet när moderkortskretsen introduceras vilket enligt våra källor kommer ske om två dagar, den femte maj. Recensionen jämför denna nya moderkortskrets mot Intels poulära alternativ i865G. Jag ska inte avslöja för mycket men ATi har verkligen satsat på att ligga före Intel i865G i prestanda och ofta kan vi se en fördubblad spelprestanda.
<br />
<br />RS350 sägs även vara kompatibel med den kommande LGA775-plattformen från Intel. En fråga som gnager mig just nu är dock vart det omtalade RS400 har tagit vägen?
<br />
<br />Läs recensionen hos <a href="http://www.anandtech.com/chipsets/showdoc.html?i=2043&p=1" target="_blank" >Anandtech</a>.<p>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
<tr><td width="50%"><small class="small"> </small></td>
<td width="50%"></td></tr></table><p>

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Trevligt värre, hoppas den kommer i många billiga moderkort.

Det som är att den kostar säkert en del, då är frågan om det inte är bättre med inget alls och sedan köpa ett som duger.

Men för de som bara sitter i windows och surfar en del måste detta vara perfekt.

Visa signatur

Om ni skriver till mig, var god citera

Permalänk
Medlem

Glömt skriva att den är optimerad för Prescott. Som man ser i testerna får nu Prescott ett övertag. Tycker Prescott har blivit helt klart intressant nu tack vare detta. Väntar bara på lite svalare stepping.

Visa signatur

Speldator: Intel i7 4770k - 16 GB DDR3 - GeForce GTX 1060 EVGA SC MiniITX - Samsung 850 Pro 256GB (OS) - Samsung 840 EVO 500GB (Install) - 3x4TB Seagate (Mix) - Fractal Node 304