Permalänk
Inaktiv

SilverCrest igen.

Tyvär har jag skrivit en liknade tråd och hoppas att denna inte blir låst, för frågeställningen är anorlunda nu.

Jag har som sagt köpt en billig SilverCrest webcam från affären Lide. De skriver att den är på 1,3 MegaPix men det är en extrem överdrift, men man skall kunna ta interpolerade bilder med denna upplösning.

Det är nu problemen kommer för mig. Först så hittar jag inte någonstans i de program man får med någon option föe detta och det är även så illa med denna kamera att 640x480 blir så dålig att jag och mina polare misstänker att det som max kan röra sig om 160x120 som bara förstoras upp.

Jag använder de drivrutiner man får till, men någon sade att man konde använda någon TWAIN rutin istället och att han fick bra bilder när de gjorde så.

Jag har inte hittat fakta om detta eller hur man gör och ny vill jag ha alla tips på hur jag kan få bättre bild från min WebCam; jag vill komma upp i 640x480 vilket kameran birde klara.

Vilka program kan jag använda för att testa kamera, vart i registret hittar jag settings för kameran och hur gör man om man har en USB kamera och vill använda TWAIN stället för de drivisar man får med om nu detta är möjligt?

Det är en skit kamera, men jag köpte den för att kunna leka med.