Ipad Pro 11" 64Gb 4G, med tangentbord och nya pennan

Säljes Surfplattor Publicerad 2020-01-04

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av fesoj
Annonsör
fesoj (dolt)
Medlem sedan
Jan 2002
Foruminlägg
2238
Annonser
92
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
1
Stockholm, Sigtuna
-

Hej!
För ett par månader sedan köpte jag en iPad pro 11", 64Gb 4G Spacegray med tillhörande tangentbord (apples egna, Apple Smart Folio for iPad pro) och nya pennan. Var avsett att användas till ett företag, men då jag inte har så mycket tid som jag önskar och fått en annan möjlighet professionellt så säljer jag grejerna.

Jag kan inte hitta spår av användning på iPaden, den har legat i sitt smarcase hela tiden. Keyboardet är också i ypperligt skick, men på utsidan finns små märken - inget galet. Pennan är som ny, jag köpte den begagnad på tradera men det finns inga spår av användning. Det är alltså 2.0 pennan, som har magnetiskt fäste för att sitta fast på iPad pros.

Bästa nypris på iPad 64gb 4g enl prisjakt är 10499kr, keyboardet på 2085kr, pennan 1481kr.

Köper du ipad får du originalkvittot (köpt på Elgiganten, du får med deras egna servicepaket som har bra drulle, tror inte de har nån självrisk heller men osäker), köper du tangentbordet så får du kopia på originalkvittot. Har ej kvitto på pennan.

Allt ingår som följer med när man köpte varorna, i splitternya originalförpackningar.

Prioriterar en som köper allt. Köp nu-pris för allt är 9999kr, då har du ~40% rea från prisjakts bästa priser. Annars budgivning. Jag förbehåller mig rätten att sälja, eller inte, till vem jag vill. Varorna finns att hämta i Sigtuna, kan även köra ut inom Enköping-Uppsala-Sthlm till den som köper allt.