Inlägg

Inlägg som ar1as har skrivit i forumet
Av ar1as

söker gtx titan

hejsan, jag söker ett gtx titan jag bor i vetlanda söder om jönköping ser helst att jag kan hämta det

Läs hela annonsen här

Av ar1as

dessa kablar har jag:

1 x ström, 24-pin ATX med avtagbar 4-pin-del
2 x ström 8-stifts EPS 12 V med löstagbar 4-stifts ATX 12 V-sektion
2 x 8-stifts PCI Express-ström med löstagbar 2-stiftssektion
4 x 4 pin intern effekt
1 x 4 pin strömuttag för minimikontakt
6 x 15-pin seriell ATA, ström

det jag behöver är 4 st 6pin PciE... hur ska jag lösa detta? jag har bara en ledig molex kabel

Av ar1as

b u m p

nu har jag kollat upp om den 8-pin som finns ledig i burken är gpu eller cpu och det är en 8pin gpu, men jag vet inte finns det en adapter som splittar till två 6 pin ? jag har letat och kan inte hitta på komplet eller inet, men jag vet inte kanske söker på fel eller något? någon som kan hjälpa mig?

Av ar1as
Skrivet av era909:

Det är långt ifrån säkert att det är PCI-E layout på kontakten i nätagget. Den är gjord för de modulära kablarna som följde med agget och inte för några andra kablar.

men måste jag köpa ett bytt nätagg då?

Av ar1as

http://www.inet.se/produkt/8906181/grafikkort-6-pin-till-8-pi... någon som vet om den funkar åt andra hållet?

Av ar1as
Skrivet av Turble:

Här har du en länk till en sådan kabel de pratar om: http://www.inet.se/produkt/8906179/adapter-2x4-pins-12v-till-...

Observera dock att detta kräver att alla fyra av dina molex kontakter i nätdelen är lediga.

nu har jag inspekterat burken, och jag har en molex kabel jag kan använda endast, kan man inte skarva på andra kablar? jag kan ju inte namnet på alla men har några lediga, en 8pin, kan man inte skarva ner den? men om någon kan kolla vilka kablar som finns på den modellen jag har kanske kan se någon annan kabel jag kan skarva på?

sen har jag ett ledigt 6pinuttag i nätagget, så där borde det räcka med 6pin hane till 6pin hane?

Av ar1as
Skrivet av Turble:

Här har du en länk till en sådan kabel de pratar om: http://www.inet.se/produkt/8906179/adapter-2x4-pins-12v-till-...

Observera dock att detta kräver att alla fyra av dina molex kontakter i nätdelen är lediga.

ja, bra observation, jag förutsätter att den måste ha två molexkablar för att få en 6pin, men jag ska kolla det genast och tack alla för snabba svar och stor hjälp

Av ar1as
Skrivet av Ljunggrens:

Om de inte har följt med grafikkortet/n kan du köpa molex --> sex pinns adapter som ska fungera ser inte snyggt ut men det funkar iaf

jag har en stängd burk utan massa plexilaffs, så det är inga problem tack så hemskt mycket

Av ar1as

vad saknas för kablage? hd6950

hejsan, jag har ett problem,
jag köpte ett till grafik kort, för att jag vill ha fler skärmar, och då tänkte jag aldrig efter för att kolla vad jag behöver eller fall mina andra delar klarar crossfire.

just nu har jag 2 st xfx radeon hd6950 2gb, och mitt nätagg är Chieftec Nitro Series BPS-650C 650W men nätagget har bara två 6pins kablar som jag använder i första grafikkortet, kan jag skarva eller köpa till kablar med tanke på att det finns lediga uttag på nätagget?

tack på förhand

Av ar1as

nej jag har inte ett jordat vägguttag okej så att det kan va nätagget som är lite konstigt.. hmmm.... det är ett hiper.. inte bästa kvaliten men men

tack för så snabba svar...

Av ar1as
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Shimonu
personligen skulle jag valt annat nätagg och kört intel.

håller.. med men nu när jag byggde min så lyckades jag också göra den tabben och köpa ett hiper.. men jag tycker det funkar bättre än vad alla säjjer fast visst jag har knappt haft det 6 månader.. men men.. och sen som "Shimonu" säger skulle jag också köra på intel.. vet inte om prestandan är mycket bättre.. men amd slukar mer el i alla fall men jag tycker du ska va glad att allt funkade.. jag har en dator som jag byggde igår.. den står i min källare väntar också på mitt xp.. (utlånat)

Av ar1as

problem med strömförande chassi..

tjenare..

nu har jag blivit lite sur för jag har precis byggt min första dator som blev en barebon och allt funkade perfekt när jag startade den.. men sen tängte jag fan allt funkar då sätter jag på chassi kåpan .. .och så oturligt nog så hade jag mitt ena ben mot ett eliment.. och när kåpan rörde vid resten av chassit fick jag mig en sån jävla kyss... vad fan kan det bero på, har kollat alla sladdar inget ligger med en kontakt mot chassit.. blir så sur.. snälla hjälp mig med ideér om vad det kan va jag gjort fel..

Av ar1as
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jOhaanJ
Btw Tog Detta Nätagg.

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=327048

det skulle jag passa mig för vet inte om det bara va mitt men jag bestälde ett av samma märke till min gamla dator.. vet inte om det bara va den jag fick lr om det skulle va så på den modellen men det va allt förutom tyst.. typ som att sitta med ett brandlarm aktiverat i datorn.. så fort det blev lite varmt och fläkten började snurra fotare så kom det ett högfrekvent ljud som jag inte stod ut med.. jag blev galen!... så det blev att sälja det billigt till en kompis.. hahah!.. god jul

Av ar1as

nix har inte hört talas om det.. men det kan va lite för dålig kräm i nätagget? vad har du för nätagg och vad har du för annan hårdvara??
vilket spel är det som inte funkar är det alla spel?

Av ar1as

jag tycker att razer gör fantastiska produkter.. har haft två möss av det märket innan men nu sitter jag faktiskt på en logitech G5 fråga mig inte varför.. fick den billigt i en affär.. och den satt fint i handen.. men om det blir ny mus får det nog bli razer.. men om ni ska ha ett tangentbord så vill jag rekomendera logitech G15 funkar finnemang för mig och jag är äckligt nöjd med det.. lcd skärmen är syverän när man lirar wow. och sen är det jävligt snyggt med!.. enda nackdelen är att det är så höga knappar.. brukar sitta på en bärbar dator där tangenterna är mer platta.. skulle hällre se den storleken på g15 men men inget att göra ått det är kanon i allafall!.. god jul:)

Av ar1as

nja jag skulle ta en bättre processor så att du är säker på att du klarar till ex. cod4 crysis och dom nya spelen med "värsting grafik"

Av ar1as

okej jag ska inte säjja att jag är expert.. men jag tycker att det låter som att 280w är lite lite klent.. om du byter det du har nu och får samma problem skulle jag nog byta mot ett lite mer kraftfullt typ något upp mot 350w i allafall. kanske lite overkill men då vet du att det funkar!.. god jul:) o lycka till..

Av ar1as

aa.. men det är la sponsring de känar på.. och det va la bara en pelotvideo? god jul

Av ar1as

vart har du kylningen??+ den måste la få luft!..

Av ar1as

köp en fläktstyrning och sänk hastigheten på fläktarna dom blir tystare och dom drar inte in lika mycket damm!.. kanske blir lite varmt!:. men det går nog ändå;)