Inlägg

Inlägg som mitso har skrivit i forumet
Av mitso

Har du kollat nått på en steam deck?
Det är ju lite mittemellan en Switch och en gamingdator!

Av mitso
Skrivet av Mangee75:

Stötte på en fuskare igår 🤬 " Min första hittils "
Bara en massa HS och i killcam va han osynlig. Motståndarlaget uppmärksamade även detta så det är väl bara att rapportera och hoppas att Dice gör något 😡

Om det är någon tröst så har jag med blivit osynlig (utan några fusk). Är nån bugg när man lägger sig ned vid vissa byggnader.

Av mitso
Skrivet av Majke:

Alltså, man kan vara max 4 partyt, och efter varje map så kastas man ut i huvudmenyn och in på en helt ny server, så om man mer än 4 spelare så måste man trixa för att rejoina sina andra vänner efter varje map? Skämtar ni? Eller missförstår jag?

Nej det är precis så det är....

Av mitso

Jag måste bara skriva av mig lite frustration... vilket uselt spel. Om nån tvekar, köp det INTE. Spelet är inte i närheten av att vara klart. Att de flytta releasen 1 månad framåt räckte inte, behövs minst 6 månader till. Hur kan de släppa spelet i det här skicket är en gåta för mig.

Av mitso

TACK!!!!

Av mitso
Skrivet av DasIch:

Är det enligt tester gjorda innan uppdateringen till 90Hz för Link? Jag har testat VD nu och försökt skruva upp kvalitén men Link är mycket bättre, trots att jag bara får USB 2 bandbredd. Det är inte bara att bilden är klarare utan rörelserna är mycket mjukare. VD är precis som ALVR i det här fallet, att trots stabila 90 fps känns det som kanske 40 fps. Link ger mycket mjukare rörelser, ungefär som man kan förvänta sig av 90 fps (och jag har givetvis ställt in båda på att köra det och SteamVR overlay raporterar också 90Hz).
Jag märker skillnaden i bildkvalitet trots att jag kör utan glasögon och skillnaden i hur det flyter är lika uppenbar som en elefant som försöker gömma sig i en porslinsbutik. Det är med andra ord väldigt tydligt. Att det sen ger något bättre latens med Link är inte heller så dumt, men där är det i varje fall en subtil skillnad.

Trådat verkar inte funka över huvud taget med VD. Tog ett par timmars felsökning innan jag kom att testa att dra ur sladden. Är sladden inkopplad går det inte att köra spel i VR genom Steam. De startar bara vanligt.

Jag kan bara hålla med, tyvärr. Om det beror på våran utrustning eller om det helt enkelt är så att Link fungerar bättre lämnar jag vara osagt. Det finns ju flera här som rapporterar nästintill samma resultat trådat eller ej. Skulle vara spännande att testa ett ”fel fritt” system.

Av mitso

Half-life alxy lätt

Av mitso
Skrivet av TacticalRetreat:

Om det jag läst stämmer så är standard bitrate över link 150 Mbps. För att överstiga det så måste man använda OculusDebugTool och skriva in värdet manuellt och då är maxgräns 500 Mbps. Trådlöst via Virtual Desktop tillåter maximalt 150 Mbps i deras UI. Tror alltså inte det är Kabeln i sig som begränsar vilken bitrate som passar i dagsläget, men jag saknar teknisk kunskap om detta för att våga säga mer än så.

Det här är inte längre aktuellt. Link har lämna beta och har nu en teoretisk hastighet på 500 Mbps. Det är dock inte där begränsningarna ligger utan “encoding” från grafikkortet.

Av mitso

Oculus Quest 2 Elite huvudrem med batteri och fodral

Hej!

Strulat lite med El-giganten. Jag har ett extra Oculus Quest 2 Elite huvudrem med batteri och fodral, oöppnat som jag precis hämtat ut. Tänkte först skicka tillbaka det direkt men vet att de är lite svåra att få tag på. Så om någon är intresserad att hämta upp det innan måndag är det först till kvarn! Endast avhämtning!

Läs hela annonsen här

Av mitso

Tack samtliga för visat intresse. Datorn är nu såld.

Av mitso

Samtliga bud är noterade. Tänkte inte kör någon längre budgivning. Kör fram till 17-18 idag.

Av mitso
Skrivet av vviikkttoorr:

Vad är det för kylning på processorn?

Noctua NH-L9x65 Low Profile

Av mitso

Dator Ryzen 3600

Komplett dator säljes.

Moderkort: Asus Strix B450-I Gaming
CPU: Ryzen 3600
Minnen: Kingston Hyperx Fury RGB DDR4 3200Mhz 2x8Gb
HD: Samsung 970 EVO Plus 250 Gb
Grafikkort: Sapphire Radeon 5600xt
Chassi: Phanteks shift X (Moddat för bättre luftflöde)
Nätag: EVGA Supernova 550 W Gold SFX
Windows 10 Nyinstallation

Säljes helst komplett med prioritering på upphämtning. Men kan säljas i delar vid bristande intresse. Budgivning sker i tråden.

Läs hela annonsen här

Av mitso

Får väl även rekomendera "traVRsal - full immersion" och då framförallt pyramid delen. Kort men väldigt häftig Vr-upplevelse. Man måste ha relativt stor play zone dock.

Av mitso

Ack gjorde nog precis ett fatalt misstag. Visade frun Puzzling Places.... nu vart man av med questen för ikväll. 😂

Av mitso
Skrivet av Halldin:

Någon som har Elite Strap som vet ifall den funkar att ligga ner med (även om man får ha en kudde mellan)?

Jag har inte fått det bekvämt på något sätt mer än att stå/Sitta. Möjligen med en väldigt mjuk kudde och att man halvligger.

Av mitso

Bara testat ett spel över Steam vr. Allt fungerar överlag bra utom en sak som jag stör ihjäl mig på. Det är att vinkeln på kontrollen är HELT off. Måste luta ner massor för att få pistolen rak. Är det spelet i sig som inte är anpassat?

Försökte mig att söka på Google men hitta mest gamla svar som inte verkar aktuelle längre.

Av mitso
Skrivet av Halldin:

Har kollat nu, det var tyvärr fullständigt ospelbart. Som nämnt så defaultar den till 2.4GHz, vet inte om det var nåt ytterligare utöver det som orsakade problem men jag kunde knappt få nån bild ens och hackigt ljud.

Det ska gå att forcera till 5 GHz bandet. Har itne testat själv, men du kan ju testa om du vill

https://www.youtube.com/watch?v=EV67AS4_TLs&ab_channel=MacInV...
typ 3:30 in i videon.

Av mitso
Skrivet av m4gnify:

Exakt vad för problem? Har ingen Quest själv. Det jag hört om är buggig hand-tracking när det var nytt, och problem med joycons om man rörde dom för hastigt.

Ja precis det jag tänker på är väl mest vid hastiga rörelser, typ beatsaber exper/expert+.

Av mitso

Hej alla quest ägare. Har en fundering om hur tracking fungerar. Läst lite på diverse ställen att det finns lite problem. Är dessa åtgärdade? För det verkar ju inte som quest2 fått några ändringar på den punkten. Kanske är för att de nu fungerar bra? Kanske det nya chipet hanterar det bättre (svårt att veta så klart)