Inlägg

Inlägg som Luddoo har skrivit i forumet
Av Luddoo

Köpt mig 2 st http://www.inet.se/artikel/8500301/fractal-design-120mm-silen...
Låter ingenting, och idle är nu 36 grader och 41-43 när jag spelar. Mer genomströmning i chassit löste allt Tack för aktivt svarande i tråden

Av Luddoo

52 grader idle idag, d är ju fn att stock kylaren låter som ett rea plan :/
Är bet bäst att ha en extra fläkt som blåser på kylflänsarna eller skall den suga ut istället?

Av Luddoo

Artic silver 5 tror jag den heter, körde med riskorn först å tryckte, FAIL
ärta och trycka FAIL
tunnt lager, verkar vara mest rätt än så länge, men vad jag förstårr blir pastan effektivare om den för mogna till sig lite?

Av Luddoo

Det var fin temp med orginal kylaen. nu minns jag inte redigt, fick sätta på mig jaktkåpornan är jg satt vid datorn, den ven nåt jävulsk, därfr jag fick köpa ny. Har gjort om pastan ännu en gång nu, denna gång TUNNT TUNNT, spred ut det med det glatta ett klistermärke sitter på. har nu kört Prime95 i 5 minuter, ligger på 57 grader. Får väl anses som okej?

Av Luddoo

är väl en 20 grader i rummet kanske

Av Luddoo

Avbröt prime95 när det rusade upp till 62 grader :/

Av Luddoo

ska testa det då, testar nu, har igång wow + dead space 2 och packar upp 5 filmer, 53 grader. Skall testa med prime95

Av Luddoo

Monterade 120 MM fläkten ovanför kylaren, 120 MM blåser på kylaren och igenom elementen, och 98mm cpu fläkten suger det igenom, får hoppas det fungerar tills man köpt fler fläktar Tack för snabb respons!

Av Luddoo

Nix det står på skrivbordet i ett 15 kvm stort rum. Har byggt ihop 6 datorer innan aldrig vart något bekymmer innan, därför jag vänder mig hit

Av Luddoo

Är hål överallt i chassit, är ett cooler master, sitter dock bara 1 st 120 mm i lådan. Men min gamla 6000+ utan någon som helst vent i ett skåp blev inte mer än 35-40 grader i load.

Av Luddoo

Här är en pic på tempen etc..

http://img64.imageshack.us/img64/2747/tempfd.jpg

Av Luddoo

Ja, det satt kylpasta på kylaren, har haft isär, rengjort klickat dit ett halvt riskorn cirkus. 44 i idle nu. Retar mig på att fläkten snurrar så långsamt..

Av Luddoo

Varm processor!

Tjenare, köpte ny dator igår och är lite fundersam angående CPU Tempraturen,
Processorn är en AMD Phenom II X4 965 3,4GHz Black Edition och kylaren är en Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev.2. I Idle ligger CPU tempen på 48 Grader, och vid full load närmare 60. Ska den verkligen vara så satans varm? Verkar lite väl mycket tycker jag. Fläkten kan jag itne få snabbare än 2200 RPM. Boxed fläkten låg på 6600 rpm, borde det inte finnas något program för att trissa upp fläkten en 1000 RPM kanske? Tacksam för snabbt svar

Av Luddoo

Dags för nya delar, Synpunkter?

ASUS M4A77T
AMD Athlon II X3 455
Kingston DDR3 2GB 1600Mhz HyperX
Kingston SSDNow V-Series 64GB

2700:-

Anledning till köp är att mitt nuvarande moderkort är trasigt, stänger jag av datorn kan jag inte starta upp datorn igen. Spelar bara WoW och packar upp en hel del filer. Sitter på en AMD 5000+ just nu. Märker jag nämnvärd skillnad tror ni? Eller skall jag satsa på andra delar?

Mvh

Av Luddoo

Mindre uppgraderings Tips Max 3000

Sitter för tillfället på en AMD 3500+ Och ATI radeon x850xt Platinum edition.

Känner att både spel och övrigt börjar ta fruktansvärd tid att ladda,
Så nu till frågan, köpa den aldra billigaste dual core processorn från intel? Eller en av det "dyrare" AMD phenom x4 processorerna. Min budget Ligger på ca 3000, behöver igentligen bara moderkort och processor.
Spelar endast WoW och cod4 någon enstaka gång. Spelat alla spelen jag testat på maximun. Köpte ColinMc, Dirt och då stöder inte mitt grafikkort pixelshader 3.0. Finns det något grafik kort som stödjer detta man kan trycka in i min 3000 kr budget? Som sagt, endast wow å ngt cod 4 då och då.

Mvh daniel