Inlägg

Inlägg som MyLittlePwny har skrivit i forumet
Av MyLittlePwny

Battlefield 5 var ju jävligt bra. Men den här gången vill jag se något mer progressivt och inkluderande i nya Battlefield 6, där fler människor inkluderas. Jag hoppas verkligen att vi får se mer HBTQ, pedofiler och nekrofiler. Alla människor är lika värda och all kärlek är bra kärlek! ❤️

Av MyLittlePwny

10700

Av MyLittlePwny

10500

Av MyLittlePwny

KÖPES: Gaming laptop

Jag är ute efter en gaming laptop med följande specifikationer:

  • Intel i7 9 eller 10-serien

  • RTX 2060 eller 2070 (helst 2070)

  • 16GB RAM (helst 2x8 GB)

  • 500+GB SSD

  • 17" IPS 144Hz

Kom gärna med förslag! Datorn ska givetvis vara i gott skick. Föredrar att hämta den antingen i Stockholm eller Östersund men kan också tänka mig att den fraktas.

Läs hela annonsen här

Av MyLittlePwny

9500 kr. Hämtar.

Av MyLittlePwny

Dator samt kringutrustning

Chassi: Fractal Design Define R5
PSU: Corsair RM850X V2 850W
CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.00GHz (Cooler Master EVO 212)
GPU: MSI GeForce GTX 1070 8GB
RAM: Kingston HyperX Predator 16GB
Moderkort: ASUS Z170 Pro Gaming
Hårddisk: Samsung NVMe SSD 970 EVO 500GB

Skräm: Acer XF240H 24" @ 144Hz
Tangentbord: Varmilo VA88M Charcoal MX Silent Red
Mus 1: Logitech G403
Mus 2: Zowie EC1-A

Allt är i mycket gott skick, internt som externt. Kan tänka mig sälja datorn för sig och kringsutrustning för sig. Hade tänkt mig 9000 kr för allt men vid snabbare affär så kan jag gå ner i pris. Hämtas i centrala Östersund.

Läs hela annonsen här

Av MyLittlePwny

6000 kr. Hämtar

Av MyLittlePwny

5500 kr. Hämtas

Av MyLittlePwny

6100 kr. Hämtar.

Av MyLittlePwny

5500 kr. Hämtar.

Av MyLittlePwny

4500 kr. Kan hämtas.

Av MyLittlePwny
Skrivet av Xinpei:

Dina krav är ganska överdrivna eftersom den grova brottsligheten inte beror på politiker i sig utan pga. en rad olika orsaker så som uppväxt, ekonomi, socio-ekonomiska orsaker, dålig integration etc. Att beskylla politiker för detta och kräva deras avgång är verkligen att överdriva. Framförallt när det inte finns någon gyllene väg att tillgå utan man måste aktivt motverka brottslighet på tidigt stadium och hoppas på det bästa. Så din kommentar är hyfsat ironiskt med tanke på att du bevisar exakt samma egenskaper i din argumentation som du anklagar andra för att göra.

Att den grova kriminaliteten beror på socioekonomiska faktorer är ju flumteorier som ingen vettig människa tror på. Dessa flumteorier har motbevisats gång på gång men lycka till med att göra en höna av en fjäder du.
https://timbro.se/smedjan/kriminalitet-handlar-inte-om-socioe...

Av MyLittlePwny

Det är otroligt tragiskt att se många weebs här inne ännu insett, att den grova kriminaliteten i Sverige, har vi till stor del att tacka våra makthavare för. Hade våra politiker verkligen velat stoppa den grova kriminaliteten i vårt land så hade de erkänt att de är själva som har varit orsaken till den och sedan avgått från sina positioner.

Denna nya lag må låta fint på pappret men den kommer utan tvekan att missbrukas. Det räcker bara med att du har "fel åsikter" för att du ska hamna under makthavarnas radar.

Snälla, titta på denna video så kommer ni förhoppningsvis förstå allvaret:
https://youtu.be/QJ-W_yib6uc

Av MyLittlePwny

Förslaget kommer knappast som en överraskning. Den var ganska väntad och vi lär se fler liknande och hårdare förslag inom kort framtid.

De som skulle drabbas värst är vanliga medborgare, skulle lagen träda kraft. Att man vill avlyssna kriminella kan ju tyckas låta positivt men det finns så klart en större bakomliggande orsak till detta och den är knappast för att göra samhället tryggare. Gängkriminaliteten är till största delen importerad. Hade våra "goda" myndigheter verkligen brytt sig så hade de krossat gängkriminaliteten för länge sedan. Ett exempel är Mussolini som lyckades krossa maffian på bara några få år, och då går det knappt jämföra den dåtida italienska maffian med fjantvåldet i Sverige. Vill man så kan man helt enkelt!

Denna lagförslag påminner mig lite om förslaget om att konfiskera alla vapen i hopp om att stoppa dödsskjutningar. Det kan också tyckas låta positivt men de övervägande dödsskjutningar sker ju inte med legala vapen direkt, utan snarare av illegala vapen som importerats. Och vem blir till största delen påverkad här? 65-årige Janne från en liten by i Härjedalen eller en förortsfjant från Rinkeby? You do the math!

Lagförslaget luktar Å S I K T S R E G I S T R E R I N G.

Av MyLittlePwny
Av MyLittlePwny

Nästa Battlefield-spel bör transexuella introduceras. Annars blir jag #kränkt. Vi behöver även mer feminism då det knappast förekom i BF5.

Av MyLittlePwny

Den här datorn kostar 3000 kr på Mediamarkt just nu. Hittar ingen annan dator med liknande specs i den prisklassen. Är det värt att köpa den tro?
https://www.mediamarkt.se/sv/product/_trekstor-surfbook-a13b-...

Av MyLittlePwny
Skrivet av Petterk:

Spioneri åt främmande makt är ett allvarligt brott, öoch delar av infrastrukturen är klassat som säkerhetsklassat arbete så således har folk som jobbar med detta genomgått säkerhetsprövning av Säkerhetspolisen till att brja med.

Har Carl Bildt också genomgått en säkerhetsprövning?

Skrivet av Boffster:

gör dom rätt i .... kineserna är livsfarliga!!
USA har ju stoppat dom ...... tankeställare kanske?

Mig veterligen har inte Kina startat något krig eller hotat om det. Och sannerligen inte i demokratins namn som USA och Israel har gjort.

Av MyLittlePwny

Fick ett PM av en användare som hade det jag sökte. Har köpt skruv och distans av honom men jag låter tråden vara kvar ifall någon annan också är i behov av skruv och distans.

Netonnet har iofs dessa men de passade inte till mitt Z710.
https://www.netonnet.se/art/datorkomponenter/installationmodd...

Av MyLittlePwny

KÖPES: Distans och skruv för M.2 SSD

Har letat och letat efter en distans och skruv för att montera ett M.2 SSD kort utan att lyckas. Det är till ett Asus Z170 Pro Gaming och jag har kontaktat Asus support men de hade inga och ingen butik i min stad hade några heller.

Betalar 100 kr för distans och skruv som matchar beskrivningen nedan.
"Screw type is CM2x3-3.3 and stand-off is 4mm high with same M2 threading."

Läs hela annonsen här