Inlägg

Inlägg som Big.Rob har skrivit i forumet
Av Big.Rob

Nytt Moderkort, USB DÖD

Lämnade in min dator för ca en månad sen till en butik då jag hade fruktansvärt mycket och stå i och orkade inte felsöka och mecka med skiten själv.. moderkortet var bränt så de köpte ett nytt moderkort och jag fick tillbaka datorn... Betalade 800 för kortet och hela fy in i hela helvete 1200 för arbetstid

Kommer hem och kopplar in allt som vanligt.. då till min förvåning jag märker att alla USB portar är helt döda, både fram och bak.. Varken musen eller tangentbordet funkar. Ringer ner till butiken och får ett sådant jävla piss svar.. Det funkade hos oss när vi hade den.. var tvungen och avsluta samtalet då jag var ute och lastade lastbilen. Men ska ringa han nu på måndag.

Så. jag har resettat BIOS, det hjälpte inte, alla drivrutiner finns tydligen, När jag pluggar in musen i en av usb utgångarna där bak så lyser musen i ca 2 sekunder, sen slocknar den!

Vad kan detta vara för fel? Är jätte tacksam för all hjälp jag kan få..

Av Big.Rob

Jag har liknande problem som trådskaparen och har klagat i ett par månader och har fått ett nytt modem från comhem som funkade precis lika dåligt... har exakt samma fel..

Läste denna tråden och tog bort brandväggen... och nu verkar det funka hur bra som helt.. Håller detta sig.. så är jag evigt tacksam

Mitt Modem EPC2425