Inlägg

Inlägg som mojjsio har skrivit i forumet
Av mojjsio

Hmm upptäckt nu att de kanske är en slump att de hände just vid omformateringen.
Går in o kollar på routern, (sitter med telias skit tv+telefon+bredband i samma) ochg ser där att dne tar emot 14 iaf men ger mig inte mer än 8.5mb/s på nån dator, så nån som vet något om detta, eller om de är min dator som sekar ner det endå
De andra datorerna kör på trådlöst.

Av mojjsio
Skrivet av PelleRell:

Inte så att Windows håller på att dra ner updates i bakgrunden?

Nej kollat detta och haft detta problem nu ca 3 dagar så ganska säker att de inte är nått som tankar updates eller liknande.

Av mojjsio

Förlorade download när jag formaterade.

Tjena, formaterade nyss om min dator och efter det så förlorade jag ca 5mb/s ner.
Innan jag formaterade datorn låg ja på ca 13-14mb/s ner 1bm/s upp men efter jag formaterat ligger jag på ca 8.5mb/s ner men samma upp.
Jag tankar exakt samma hastighet som förut men känns som jag får små ms lagg ibland + laggar på skype för andra som jag aldrig gjort tidigare.

Gissar att jag förlorar packets men då jag inte är speciellt jätte kunnig på uppkoppling och liknande undrar jag om någon som vet vad problemet kan vara ?

MvH Mojjsio.

Av mojjsio

Ta bort tangentbort på Asus X59GL

Hej vet inte om tråden ligger helt rätt men anyway har fått en ASUS X59GL dumpad på mig med trasigt tangentbord och tänkte att jag lite lätt kunde lossa på det och kolla om de är kablar som hoppat ur eller liknande, men nu har jag suttit i snart en timma och hittar inte hur fan man får bort tangentbordet.
Har tagit bort tangentbord på andra bärbara men denna hittar jag inte hur man gör på.

Någon som har erfarenhet av denna modell eller ASUS i övrigt och vet hur det kan sitta som ?

Av mojjsio

problem med nyaste flash player

tackar för tipset med 10.2 betan nu fungerar det utmärkt.

Av mojjsio

Problem med nyaste adobe flash player

Hej jag har ett ganska stort problem med min bärbara dator jag införskaffat. Det är så att när jag streamar saker från youtube eller typ svt play så stängs datorn av och man blir tvungen att starta om den. Jag googlade lite och hittade att det skulle lösas med en gammal version av adobe flashplayer.
Jag laddade ner en gammal version och vips så fungerade det men nu till det andra problemet.

Nu när jag kör med en gammal version så går det nästan bara att kolla på youtube för att kolla på andra sidor så måste man ha nyaste adobe flashplayer 10.1 och det är den som gör så att datorn stängs av.
Har haft koll på tempraturen på datorn så något sådant är det inte att den blir överhettad.
Nu undrar jag om det är någon som vet hur man ska kunna lösa detta problem.

Av mojjsio

2233rz laptop

3D spelar ingen roll tror inte ens det fungerar på mobility graffikkort, i datorn sitter ett ATI mobility radeon 5850 grafikkort, datorn är en Acer aspire 5943G.

Av mojjsio

Laptop 120hz 2233RZ

Hejsan, Jag har ett problem med min bärbara dator, jag köpte en Samsung 120hz skärm idag som det bara finns DVI-DL utag på och på min laptop finns det bara VGA och HDMI utag, när jag kopplat skärmen via en adapter bak på som gör att jag kan använda HDMI kabel men då kan man bara få ut 60hz, och med VGA kabel så får jag ingen singal.
Någon som vet om detta går att fixa med någon slags adapter så att det går att använda 120hz eller är det så att det inte går att använda det på laptops pågrund utav saknad DVI port.

Av mojjsio
Skrivet av Fakzi:

Har för mig att det fanns nån hotfix på deras hemsida om detta.

kollat runt på deras hemsida och testat de som stått men inte laddat hem nått, du får gärna länka om de finns nått att ladda hem för att fixa de

Av mojjsio

Datorn fryser sig random när jag spelar bfbc2

Tjena köpte BFBC2 för ca en vecka sen nu och har spelat, och fått random att datorn hänger sig(måste starta om via strömmen) kan vara mellan 10min till 3timmars speltid.
Först trodde jag de var cpun som inte klarade värmen men fixade det och ligger nu på ca 45 grader max.
Sen läste jag varendaste tråd på internet om det jag kunde hitta och testat att stängt av bloom, bytt till force DX9, DX10 och DX11 men inget har funkat och det har fuckat varje gång.

Sitter på sprillans nytt(satt in idag) 1gb 5850 och satt på 4850 innan så det verkar inte vara problemet.

Nån som har någon idé vad man ska göra för att få till det ?

Av mojjsio
Skrivet av Widde:

Skulle monter om kylare igen med ny pasta och se hur det går. Vcoren är på org?

Kollade kylpastan och den var stenhård (bytte ca 4månader sedan) så bytte den och gick ner till 18grader idle och runt 30grader i bfbc2, dumt av mig att inte kolla ...
Tackar för tipset dock

Av mojjsio
Skrivet av Printscreen:

Självklara frågor kanske, men är det mycket damm i datorn? Luftflöde? Senaste drivrutiner?

Inge damm nästan i datorn, Bra luftflöde och senaste drivrutinerna....

Av mojjsio

Värmeproblem

Sitter på min nu 2år gammla dator och nu har den bestämt sig för att cpun ska bli mycket varm när jag spelar bfbc2. Normalt idle läge ligger jag på 35-40grader men så fort jag startar spelet bara jag sätter mig i lobbyn så går den direkt till 75-80grader och efter ett tags spelande så fryser den och jag är tvungen att stänga av datorn.
Sitter på Inter cure 2 duo E6750 2.66GHz.

Någon som vet snabb och billig lösning??

Av mojjsio

Datorn stänger av sig vid start av auto program.

Hej hallå, när äre så att jag precis flyttade min dator (liggande i bil om det gör nån skillnad) innan var det inte något fel och nu så stänger den av sig ungefär när alla program går igång som är på auto start, men nångång har jag lyckats kunna starta lite själv och hållt på i ca 2-3 min sen stänger den av sig igen, helt utan blue screen eller liknande.

Någon som har någon ide vad det kan vara ??