Inlägg

Inlägg som adrians har skrivit i forumet
Av adrians

Produkt: Cooler Master SK652 Wired Low Profile RGB Gaming Keyboard (Space Grey/Silver White)
Länk: https://www.netonnet.se/art/gaming/gamingtangentbord/mekanisk...
Kategori: Tangentbord
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5806616
Pris: 199kr

Av adrians
Nytt bud: 1 900 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av adrians

Ingår kablarna som medföljde skärmen?

Av adrians
Skrivet av brainlessbob:

Brorsan hade passtid 26 april och har inte fått passet. De sa att det skulle ta 7-10 dagar.

Jag hade passtid 21 april, och väntade och väntade. 3 juni åkte jag till polisstationen och det visade sig att mitt pass hade legat där i flera veckor redan och blev klart 11 maj, och jag hade inte fått någon påminnelse. Så det kan vara värt att testa.

Av adrians

Ett liknande tangentbord är Tecware Phantom L som använder samma Outemu Low Profile-brytare. Här är en som testar Tecware Phantom L med bruna brytare https://www.youtube.com/watch?v=VG9Y7buo1DI. Det hade inte förvånat mig om dessa tangentbord är från samma fabrik. GAM-111 har dock lägre höjd på sina keycaps (https://deskthority.net/wiki/Keyboard_profile).

Observera att den nedre raden på GAM-111 tyvärr är icke-standard. Det kanske gör det lite svårare att hitta keycaps som passar den layouten.

Edit: Det jag menade är att du kan kolla på recensioner på Tecware Phantom L för att få en uppfattning om Deltaco GAM-111

Av adrians

Jag hade tydligen samma problem (visste inte ens att jag hade detta problem innan jag såg den här tråden) och undersökte saken lite. Problemet verkar uppstå när skärmarna har olika uppdateringsfrekvens. Mina två skärmar har 144 och 60 Hz.

Jag har hittat två lösningar som jag har testat.

Den första lösningen är att ställa in 144 Hz-skärmen till 120 Hz. Det verkar ha något att göra med att 120 är jämnt delbart med 60. Sen kan man ju ställa in uppdateringsfrekvensen i spel till 144 Hz.

Den andra lösningen är att koppla den andra skärmen till moderkortet och använda processorns GPU till att driva den andra skärmen. Men eftersom du verkar ha Ryzen 1700, som inte har en inbyggd GPU, så fungerar nog inte denna metod.

Av adrians

Ducky-tangentbord har en upprepningsfunktion inbyggd i tangentbordet. Enligt denna manual http://www.duckychannel.net/download/user_manual/Shine3_DK9008+DK9087_usermanual.pdf kan du trycka på Fn+F1 och Fn+F5 för att återställa det till den ursprungliga inställningen. Det låter ju som att det är den funktionen som strular på något sätt eftersom du har samma problem på många andra tangenter.

Av adrians

Lenovo D24f-10, 1 249 kr
144Hz, 1080p, AMD Freesync, 23.6", HDMI, DP
Fick ytterligare 10% rabatt med en rabattkod från Mecenat (MEC410), vet dock ej om koden är personlig eller inte

https://www.lenovo.com/se/sv/accessories-and-monitors/monitor...
https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5139461

Av adrians

Beställde också en efter att ha tittat en stund på många nätaggregat. Hade kollat rätt mycket på XFX's nätaggregat innan och nu när jag fick reda på att denna hade samma plattform så köpte jag en direkt Det gäller att ha tålamod och vänta på bra erbjudanden!