Inlägg

Inlägg som Kvicksilver har skrivit i forumet
Av Kvicksilver

Då blir det väl att säga upp skräpet då, kollar ändå knappt på det själv.

Av Kvicksilver

Nämen vad överraskande, folk vill inte köpa budgetkort till premiumpriser.

Av Kvicksilver

Då säger man adjö till Netflix i mars då.

Av Kvicksilver

Ett 2060 i början av 2019 för 4k. Planerar att köpa mig ett nytt i klass med 4080 såvida priserna går ner till försvarliga nivåer, aka 8-9k.

Av Kvicksilver

Hade priset varit 6000 kr så hade det ju nästan varit intressant.

Av Kvicksilver

Snacka om att skjuta sig i benet om de tänker införa detta utan att minska de befintliga kostnaderna, om de inte tror att de kommer tjäna in det de tappar på folk som säger upp tjänsten på den minskade belastningen?

Av Kvicksilver
Skrivet av Sh4d0wfi3nd:

Med dagens valuta och med vår 25% skatt så räkna med 14 kronor per dollar när du översätter MSRP från amerikanska priser. Då blir det tyvärr inte långt från MSRP.

Även det rekommenderade priset i USD tycker jag är alldeles för högt för något som skulle vara steget upp från 3080. Riktpriset borde snarare landa på 799USD än 1199USD, men de försöker väl att hålla uppe ockerpriserna även när krypto har kraschat.

Edit: Ska bli intressant att se vad AMD kommer med om en månad och vad det får för effekt på priserna.

Av Kvicksilver

Sjuka priser. 4080 16GB borde inte kosta mer än 9k i Sverige.

Av Kvicksilver

Fantasipriser för något som kan prestera lika bra som en brevpress i DX9 spel och som ännu är ett stort frågetecken när det kommer till stabilitet i drivrutiner.

Av Kvicksilver

Helt absurda pris för något som egentligen motsvarar 4060/4070/4080.

Av Kvicksilver

När 2 år gamla kort fortfarande ligger på priser som är 30-40% norr om lanseringspriset så kan man inget annat än hoppas att de förblir osålda. Ett 3080 borde inte kunna säljas för mer än 5000 i nuläget, men ändå försöker de att kränga dem för 11k vilket är helt absurt.

Av Kvicksilver
Skrivet av dannesthlm:

Man får väl nästan hoppas att EU går in och bestämmer hur mycket ett grafikkort får förbruka...

Tror definitivt att vi kommer att se något sådant här om inte tillverkare bryter den här trenden.

Av Kvicksilver

Sinnessjuka priser fortfarande. Att 3080ti som bygger på en två år gammal krets går för 15k när den som max borde ligga på 6k i dagsläget är ju löjligt.

Av Kvicksilver

Nej, använder Spotify med lokal lagring vilket inte borde anses vara privatkopiering då materialet fortfarande är skyddat.

Av Kvicksilver

Tror det när jag ser det.

Förväntar mig en tjänst där man måste legitimera sig och som kommer ta bort och filtrera allt material som klassas som "känsligt", vuxet eller "upphovsrättsskyddat" (dvs. saker som borde gå som fair-use, likt problematiken på YouTube) inom EU.

Jag hoppas att mina förväntningar är felaktiga.

Av Kvicksilver

Vad kommer härnäst, grafikkort med inbyggd dieselgenerator?

Av Kvicksilver

Det har inte funnits något existensberättigande för de här parasiterna sedan kassettbanden föll ur tiden och allting började att kopieringsskyddas. Att politiker inte har sett igenom deras skitsnack och lagt ner Copyswede tyder väl antingen på att de är tekniskt analfabeta eller korrupta.

Av Kvicksilver

Haft flera logitech möss som aldrig har gått sönder, trots gedigen användning. Det som däremot brukar hända är att de blir blanka samt att teflon-fötterna undertill blir fnasiga/slits ner till plasten (vilket går att fixa genom att köpa ersättningsfötter).

Däremot hade jag en mionix naos 3200 (gamla modellen) som började dubbelklicka först på framåt/bakåt knapparna, för att sedan sprida sig till andra knappar allt eftersom under några månader. Den hade jag väl haft knappt 2 år.

Av Kvicksilver

Jösses vilken snoozefest. Baserat på den tidigare Sweclockers posten så trodde jag att det skulle presenteras något som var intressant för konsumenter och inte bara storföretag och forskare.

Av Kvicksilver

Får hoppas skiten dör. Nej tack till latensfyllt spelande och spel som man inte äger.