Inlägg

Inlägg som infelix har skrivit i forumet
Av infelix

Hade jag köpt just nu så skulle det bli en M3 MacBook av någon typ med 16gb ram. Men som tur är så har jag inga planer på att köpa en nu.

Av infelix

Låter som intressanta laptops även om jag ställer mig tveksam till Recall funktionen.

Av infelix

Kollade precis igenom mina foton och jag verkar inte ha drabbats iallafall.

Av infelix

Sådana kampanjer har ju alltid fungerat bra innan /s

Av infelix

För min del är plattorna verkligen inte dött, jag använder min iPad till säkert 80% av min skärmtid. Hatar att surfa på mobilen men en platta av modell större fungerar perfekt.

Av infelix

Damn, jag håller tummarna på att det stämmer men jag håller med om att det låter nästan för bra för att stämma.

Av infelix

Får se om jag kan motivera en uppgradering eller inte men sugen är jag absolut. Gör det mesta på min nuvarande iPad Pro och den börjar kännas lite ”trött”. Tycker det låter som en bra uppgradering från förra generationen, även den nya pennan verkar lovande. Sen ser jag mer fram emot WWDC och nyheterna för mjukvaran.

Av infelix

Testade den för runt 6 månader sedan och tyckte att den var lite rörig men har tänkt att ge den en ny chans och jämföra med Orion .

Av infelix

Är sugen på skaffa ny så jag kommer kolla på eventet med stort intresse. Har just nu en från 2020 om jag minns rätt och batteriet börjar bli lite trött.

Av infelix

Använder det bara för två föreningar jag är medlem i, bara text för min del och hade gärna sett en annan lösning men det är det dom andra vill ha.

Av infelix

Har bara 256gb i datorn och klarar mig på det även om det är tight. Externa har jag runt 3,25tb SSD och 11tb tror jag i HDD.

Av infelix

Datordelar har jag nog inte köpt begagnat sedan 90-talet, litar inte riktigt på att jag ska få fungerande saker om jag köper begagnat. Det närmsta jag kommer är nog lite stereodelar jag fått under åren av farsan.

Av infelix

Om inte en bra blu-ray spelare hade varit så jäklar dyr så hade jag absolut samlat på fysiska filmer igen. Arrow har hur mycket kul som helst tex.

Istället köper jag en del på iTunes, tillräckligt bra bild för mig iaf.

Av infelix

Mobil, nycklar och plånbok är alltid med, andra saker beror på omständigheterna.

Av infelix
Skrivet av robajn:

Verkar tyvärr inte så. Under villkoren står detta:

” OM DU SÄGER UPP ELLER ÄNDRAR DITT ABONNEMANG ELLER OM DU INTE LÄNGRE HAR EN GILTIG BETALNINGSMETOD REGISTRERAD, SÅ HAR DU INTE LÄNGRE RÄTT ATT TA DEL AV DETTA ERBJUDANDE.”

https://www.max.com/terms-of-use/discount-offer-terms/w1

Suck

Fan.

Av infelix

Hoppas också att man uppgradera utan att förlora rabatten.

Av infelix

Apples USB-C adapter ska vara väldigt bra vad jag har hört, vet inte hur Lightning versionen står sig.

Av infelix

Gränsen har jag för mig ligger på 20 grader innan dom behöver göra något åt det.

Av infelix

Om det finns bra stöd för linux så kan jag tänka mig en som andra dator vid sidan av min Mac.

Av infelix

Jag har spelat dataspel sedan 80 talet och alltid älskat det och sett mig som en gamer, men senaste fem, sex åren har jag tappat det helt. Jag tror jag kan räkna antalet spel jag spelat under den tiden på iaf två händer. Det är varken brist på tid eller brist på bra spel som är orsaken men jag kan bara inte fokusera tillräckligt för att njuta av ett spel på samma sätt som förut.

Jag har testat andra typer av spel än dom jag brukar spela och allt från lågbudget till storspel så jag har bara accepterat att det är så just nu men hoppas att det kommer tillbaka i framtiden.