Inlägg

Inlägg som sykox har skrivit i forumet
Av sykox

MSI P67A-C45 REV B3
https://www.inet.se/artikel/1901969/msi-p67a-c45-rev-b3

Rensade som du sa, hittade min SSD igen - gick in i bios och aktiverade ACHI för SATA 3 där SSDn sitter. Installationen av W7 professional gick bra, men hur vet jag ifall den är under ACHI och sätter man igång TRIM inne i windows eller är det BIOS som gäller där också?

Av sykox

När jag ändrar till ACHI mode så står det att alla mina porta är disable, ska jag gå in och ändra så att mina sata port där min SSD är är enable eller spelar det ingen roll?

EDIT: Vad fan, nu när jag gick in och ändra till ACHI försvann min SSD, den syns inte längre... Ändrar till IDE och fortfarande osynlig

Av sykox

Alltså det är det jag vill veta, hur man gör, för default verkar ju vara IDE, hur ändrar man från början så att man gör en clean install windows 7 med achi mode. Måste man in i bios och dona?

Av sykox

Installera - Achi mode?

Kan man installera med ACHI mode från början eller är det IDE som är default?
Har försökt att googla men hittar bara svar på hur man ändrar från IDE till ACHI. Vill installer med ACHI från start, går det?

Av sykox

Beställde mitt chassi av inet förra onsdagen (4/5) nu idag så har den ännu inte kommit fram, ska det inte vara snabba leveranser på inet? Skulle dock inte förvånat mig ifall min frontpanel också är av!

När man följer orden så står detta på leverans: Status Ankomst utlämningsställe.

2011-05-05 13:13 Posten Företag Globen Försändelsen har kommit till Postens serviceställe
2011-05-05 13:13 Posten Företag Globen Posten har tagit emot försändelsen
2011-05-05 06:32 Stockholm Sorterad
2011-05-04 20:43 Göteborg Sorterad

Detta är långt ifrån min hembostad och mitt vanliga utlämningsställe från posten, visst är det så att den har en destination till? Vilket bör vara till mitt utlämningsställe i söderort närmare min bostad?

Av sykox

Vilket Headset?

Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha
Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha | MaxFPS.se

Creative Headset WoW USB (Horde/Alliance) + Tap Chat
Creative Headset WoW USB (Horde/Alliance) + Tap Chat | MaxFPS.se

Vilket är bäst ur gaming synpunkt, har alltid varit dyrast är bäst äre så i detta fall med? Dock så är Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha den nyaste verisionen bör man satsa på den?
Kan även tillägga att jag kan få Creative Headset WoW USB för samma pris som Tactic3D Alpha alltså 600kr, så ännu en gång vilket är bäst?

Lite information vore nice

MVH