Inlägg

Inlägg som Graskloss har skrivit i forumet
Av Graskloss
Citat:

TLC is technically a form of MLC.

MLC = Multi Level Cell(while most are 2bit/cell, 3 can still be called MLC)
TLC = Triple Level Cell(3 bits)

Your biggest advantage to TLC nand is the price(cost less to make and customers can get a bigger drive for a lower price). It has about 30% higher latency, but than again MLC(2 bit/cell) have twice the latency of SLC(Single Level Cell). Samsung has a good track record, this makes the drives the sell popular.

For most users, in day to day use, both will provide very similar results.

Hoppas detta gör dig lite visare.

Källa: http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1697953/tlc-mlc-ssd....

Av Graskloss
Skrivet av griid_83:

Visst kan man det! Men jag har varit med om att items droppt med icke main-stat, det har säkert du ockå upplevt för det händer faktst

Nja, nu efter att smartloot har kommit så har jag inte upplevt det nej, däremot har jag fått drops utan mainstat men det är ju en annan femma.

Av Graskloss
Skrivet av griid_83:

Hur skulle jag veta vilken klass du spelade i, det sa du inget om.

Däremot står det att den droppade med int, antar att man kan dra slutsatsen att han högst trolligt inte spelar någon dual-wield klass. (Alla int klasser)

Av Graskloss

Glömde uppdatera men det funkade fint. Förstod också vad du menade betan, man behövde ju inte installera drivrutiner för ethernet alls. Tack för hjälpen!

Av Graskloss
Skrivet av sp1k3n:

Nä, har inte testat något än men där står ju faktiskt att det funkar för W8, så det får väl bli den. Om annat får jag väl bara testa med W7 drivrutiner.
Tack för hjälpen än så länge grabbar och god fortsättning!

Av Graskloss

Jo, jag vet. Har kollat ett x antal gånger om det inte va jag som såg fel eller så. Om man navigerar sig till "Driver" så finns det inga under W 8.1 64bitars i mitt fall.

Av Graskloss
Skrivet av Psy_Lover:

Installera drivrutinerna för Windows 7 bara, det funkar utan problem i 99% av fallen

Du skall definitivt inte installera drivrutiner till ett annat moderkort!

Aha! Vilken tur att jag vände mig till experterna först då!
Har du själv testat med W7 drivrutiner till W8?

Av Graskloss

Behöver ethernet drivrutiner och chipset, som du sa, dessa kan jag också ladda ned från msis egen hemsida förutom till mitt moderkort då.. Menar du att om jag har ett Z77 moderkort bör det fungera med samma drivrutiner till alla Z77 moderkort?

Av Graskloss

Moderkort inte kompatibelt med W8?

Tjenare, va uppe på Inet idag och köpte ett W8 OEM. När jag kom hem och kollade i Systeminformation står modellnummret till ett annat moderkort än vad jag har, har ett MSI Z77 S01 och i systeminformation står det MS-7752 vilket är ett Z77 G45. På sidan för drivrutiner till mitt moderkort finns inga drivrutiner till W8.
Så jag undrar om jag skulle kunna installera dom drivrutiner som hör till G45-kortet eller om det bara är att köpa ett nytt mobo.

Av Graskloss

Å fan, orkar inte starta om datorn just nu men då har jag kanske något att se fram emot!

Av Graskloss

Skulle det kunna vara mina realtek drivrutiner från moderkortet? Borde ju inte ha någon påverkan tycker man egentligen, men ska testa att ta bort dom.

Av Graskloss
Skrivet av Diss:

Tankade hem drivisar till ljudkortet och kollade så att communication inställningen i windows inte var på.
Pillade lite i själva programmet också, gå till mixer, dra upp båda till max. I main menyn, "analog out - Headphone" Hp advance setting, ställ på exciter mode 64ohms headsets. Något annat har jag inte gjort.

Skrivet av Maho:

Kontrollpanel - ljud - kommunikation - Gör inget

Skype - inställningar - ljudinställningar - stäng av att skype ska ändra ljud på både mic samt högtalare

Har testat att sätta på samma inställningar som du har Diss och har aldrig haft på det i skype Maho, ingen skillnad dock tyvärr.

Av Graskloss
Skrivet av Diss:

Tog bort alla drivisar som fanns till ljudkortet. Blev dock så missnöjd med ljudet (även om allt fungerade) så jag köpte ett annat ljudkort. Nu funkar allt prima.

Ja och jag skrev ju att även jag köpte ett likadant ljudkort som du köpte. Vad gjorde du när du fick ditt nya ljudkort?

Av Graskloss
Skrivet av Diss:

Det är drivrutiner till ljudkortet. Jag hade exakt samma problem, köpte ett externt ljudkort för 300kr och så löste sig allt. Fick dessutom helt sjukt bra ljud. Asus Xonar DGX var det...

Vad gjorde du då? För jag va nämligen tvungen att köpa ett ljudkort till mitt headset för att micen va så sjukt dålig när jag det va kopplat direkt till moderkortets ljud-kort, köpte även jag ett Asus Xonar DGX.

Av Graskloss

Jag har också ett Qpad QH-90 och detta händer även mig i samma spel och spotify.
Har dock märkt att om du har högre volym på din musik än på skype så sänks det inte, fortfarande jätte störande.
Även jag har kryssat i "Gör inget" i windows.

Av Graskloss

Min första spel-mus jag köpte va en razer imperator 2012 då jag va väldigt kåt på dog tagen i bf3 :$. Gick från den till en mionix naos 5000 och nu senast en fUnc MS-3.

Blev kär efter första "handskakningen" med naos 5000, den sitter så otroligt skönt att det är helt sjukt. Lagom pinkysupport och det faktum att det ingår 8
stycken 5 grams vikter till den gör att du kan anpassa den väldigt mycket innan du fastnar för något. Utan några vikter i är det praktiskt en naos 3000.

Jag tyckte att pinkysupporten är lite för mycket på fUncen till skillnad från naosen, detta är bara en vanesak dock. fUncen har också en "sniperknapp" som du kan hålla in och då få en temporär dpi-ändring som du ställer in i firmwaren efter tycke och smak.

Kan rekommendera både fUncen och naosen, Du kommer inte att bli besviken av någon av dom.

Av Graskloss
Skrivet av jonatan80:

vad är det för erbjudande ??

Så som jag förstår det är att du får köpa den för 49 kronor/månaden i 24 månader.

Av Graskloss
Skrivet av jetten:

Kan möjligtvis vara ett DNS-problem. Testa ändra din DNS-server till OpenDNS enligt följande guide (du kan hoppa över den långa texten i början): http://www.sevenforums.com/tutorials/15037-dns-addressing-how...
Starta om datorn och se om det hjälpte. Om inte så ändra tillbaka till automatisk DNS.

Detta löste mitt fel, tack så mycket å ädle herre!

Av Graskloss

Har liknande problem bara det att det kommer endast efter jag nyligen startat om min dator och inte bara påverkar min browser. T.ex. CS:GO, om jag försöker gå in på en server kan jag inte connecta till servern, nedladdning av maps i samma spel går också oerhört långsamt/går inte att genomföras. Min bror däremot kan surfa på/spela som om inget hänt.
Kan även tilläga att jag sitter på 100/10 mbit/s.

Edit: Nu efter cirka 2 timmar uptime rättade det till sig.

Av Graskloss
Skrivet av Tranceguy:

VI SKA BARA VA ENBART TACKSAMMA ATT DOM GÖR EN SÅN HÄR SAK FÖR OSS...Ni som inte gillar Inet dra någon annan stans snacka inte ner på inet

Ska vi vara tacksamma för något vi inte kan ta del av?
Kan hålla med om att tanken är god dock!