Inlägg

Inlägg som Axetex har skrivit i forumet
Av Axetex

Tack så mycket för feedbacken, jag som skriver är den ansvariga så det är iaf fixat! Vi ska göra chassit själva, och modifiera så att skärmen sitter i chassit, därav "All-in-one". Vi har pratat med våra lärare och de är med på grejen! Men vi har inte hört något om en 400 timmars minimi gräns?

Av Axetex

Vi går på en skola med gott om resurser med verkstad och material. Vi är fortfarande i planeringsstadiet och lär vara där ett gott tag till!

Datorn är ju inte tänkt till att bli masstillverkad, men tackar för tipset!

Av Axetex

Det är ett projektarbete, ibland får man helt enkelt det där särskrivningshjärnsläppet. Ja, vi har inte räknat med att lyckas bli sponsrade men tycker ändå det är värt att försöka!

Av Axetex

Projekt Arbete

Hejsan! Vi är fyra killar som nu går i teknik 3an på gymnasiet. Vi har kommit på en idé om att designa en egen så kallad "All-in-one-dator" gjord för prestanda och för att vara portabel. Allting är fortfarande i idé stadiet och vi skulle därför gärna ta emot tips!

Vi planerar att kolla med några företag och se om vi kan få hjälp med material och delar. Något annat vi är intresserade av är att bygga vattenkylning i och överklocka både grafikkort och Processor.

Jag tänker inte säga mycket mer än så, om ni vill veta mer får ni ställa frågor!

Vi tackar för alla tips (om vi nu får några) och om folk är intresserade kan vi försöka hålla er uppdaterade på hur det går för oss!

MVH TE11

Av Axetex

Du borde se till att alla drivrutiner är uppdaterade, skulle kunna vara orsaken.

Av Axetex

Streamar Diablo 3, LoL och Bloodline champions.

Hejsan, jag är en kille som tänkte testa o streama lite, kolla gärna in på http://www.justin.tv/axetex

Av Axetex

Aa skulle rekommendera ett Razer Tiamat om du lyckas få tag på ett, får väldigt höga poäng i recensioner och säljer slut på rubt 10 minuter vid varje ny last!

Av Axetex

Hur stor själva skärmen är ska inte spela roll, det som spelar roll är vilken upplösning skärmen är i, tex 2048x1536 drar mer än en skärm som har 1920x1200. Jag körde själv med 2 skärmar ett tag med en liknande setup och hade inga problem, vet dock inte hur de skulle gå i lite mer krävande spel. Kan inte säga mycket mer, lämnar över till mer kunniga.