Inlägg

Inlägg som Lyrael har skrivit i forumet
Av Lyrael

Kommer inte hända. Facebook har en så stor roll i samhället att det kommer inte försvinna, åtminstone inte så här. Det är så knutet till precis allt att det går bara inte att ta bort det.

Sen kan man personligen hata tjänsten och ta bort den utan några problem. Men som andra nämnt innan så skulle företag och föreningar påverkas stort direkt. Men även otroligt många människor skulle bli av med ett socialt verktyg. Nä jag tror inte det kommer försvinna, kanske inte någonsin.

Av Lyrael
Skrivet av Kill_It:

Wtf la den bara av? Finns där fler detta har hänt med?

Verkar hänt rätt många när jag googlar problemet. Den frös under setup och krashade sedan för att fastna i en återställningsloop. Startar i safemode men krashar om och om igen. Måste vara hårdvarufel.

Av Lyrael
Skrivet av Fatking:

Ni som plockat ut nya ps5, har ni hört någon coil whining?

Fick min idag från Elgiganten. Ingen coilwine vad jag kunde höra innan den dog. Verkar vara ett måndags ex så får nog skicka den på lagning.

Av Lyrael

Fick min från Elgiganten idag. Körde setup och valde att göra data överföring direkt. Ps5an stod på 0% i ca 2 timmar sen stängdes den av. När den startade stod det att den gjorde en fabriksåterställning men fastnar på 99%.
Googlat några timmar och enda lösningen verkar vara att skicka tillbaks den. Någon som varit med om något liknande?

Tips - gör inte dataöverföring i setupen...

Av Lyrael
Skrivet av TKD_1337:

Jaså? De sa till mig tidigare idag att koderna dröjer på grund av att det saknas, de har kontakt med utgivaren.

CoD-kampanjen är inte förlängd, det är bara det att tiden man har på sig att registrera är längre.

Okej tänkte att det kanske kunde vara så men har aldrig hört mars datumet innan utan bara varit 10 januari.
Angående koderna så har de ju stått som bokade sedan release så kanske de legat i min beställning sedan dess och därför jag fått dem?

Av Lyrael

Nu när mitt kort skickats fick jag en kos för geforce now (trots att kampanjen tog slut 31 december 2020) vet ej om den går att lösa in.

Call of duty står att sen måste lösas in senast 10 mars 2021 så möjligt de förlängt det också ☺️

Av Lyrael

BUTIK: INET
MODELL: ASUS STRIX 3080 OC
DATUM ordern gjordes: 2020-09-18 - 10:40
SKICKAD: 2021-01-05
Förväntad leverans 7-8 januari 2021.

Av Lyrael

Kan meddela att jag precis fick sms av Inet att min order plockas.

Asus strix 3080 OC
Beställde 18/9 - 10:40
Hade den 17/12 köplats 42 så de borde fått in ett stort parti. Den 18/12 skickade de ut 5 kort.

Skulle gärna säga att tiden här inne varit bra men varit de värsta månaderna haha. Men skönt ändå med sällskapet. Tack och adjö 😘

Av Lyrael
Skrivet av WhyS:

Jag fick precis hem mitt Eagle OC från Amazon, beställt 26/12. Kartongen var ej inplastad, så vet inte om detta är ett returnerat kort eller inte.

Dags att montera sig lite!

Tror någon nämnt innan att de inte är inplastade i EU pga miljöregler. Så behöver inte vara en retur.

Av Lyrael
Skrivet av X-TroNiC:

Undra hur det ser ut för 3080 hos inet, de har ju varit väldigt tysta sedan launch.. Någon nyligen som fått ett kort levererat från dem?

De har ändrat leveransdatum för Asus strix 3080 OC till 31 mars 2021. Har inte hört något annat. Kundtjänsten upprepar bara samma datum som står på produktsidan, de verkar inte veta något om leveranser.

Av Lyrael
Skrivet av TKD_1337:

Tänk på att allt fler fått och kommer få sina grafikkort så kanske dagens produktion räcker. Vissa kort kanske dock aldrig kommer produceras, t.ex. Zotac Trinity non-OC.

Ja eller asus strix 3080 Non OC. 😂

Vi får väl se. Verkar ju som.proshop och Scan ligger bättre till så de kanske får färre kort framöver och Sverige fler. Känns ju som de borde kolla på när bokningar är lagda. Tror proshop är på 4 oktober medan webhallen fortfarande är på 17 september 15:08... Har för mig första bokningarna var 15:06 så inte kommit långt

Av Lyrael

Inte bara ny vecka men nytt år och nya besvikelser haha!
Tror ni vi alla kommer att få våra kort i år? Kollar man på tempot de haft under de senaste 4 månaderna så är det ju inte garanterat. Fast rent realistiskt måste de få ut alla beställningar senast april känner jag.
Jag är mest besviken på att man hela tiden får höra officiellt att det vänder och nu ska det komma si och så många kort. Sen kommer det max en bråkdel eller blir det ännu mer förseningar.
Hoppas de får.lite ordning på produktionen nu i januari.

Skrivet av _niko_:

Går ju att beställa annat kort oxå.
Är det tusen i kö på ett Asuskort så väljer man ju inte det, eller så gör man det och är nöjd med 4-6 månader väntetid

Sen kan det ju vara så att det är det kortet man vill ha också. Problemet är väl inte så mycket att det är 1000 Pers i kö för även de som var snabba in i kön har inte fått. Jag stod på plats 60 den 3 november och har idag bara gått ner till 45. De är nästan uteslutande avbokningar eftersom det bekräftats att de bara skickat ut 5 kort under perioden 4 november 2020 -4 januari 2021.
Det är rätt tragiskt när det är 400 i kö.
Asus strix 3080 OC hos Inet

Av Lyrael
Skrivet av TKD_1337:

Webhallen har nu plockat ner texten "Nvidia GeForce Now 1 år ingår vid köp". Tydligen gäller kampanjen bara till och med idag (hittade det nyss på Nvidias hemsida), vilket de kunde sagt. De har fortfarande inte svarat angående koderna jag mailade om för sex arbetsdagar sedan (exklusiv helgdagar)!

Stämmer. Vi lär inte få någonting även fast man förbokade minuter efter release... Ska väl iofs va glad så länge man får kortet men jag kan ändå tycka att de borde förlänga både denna kampanjen och spelkoderna tills det att man är ikapp med leveranserna. Det är det minsta de kan göra efter den här lanseringen.

Av Lyrael

Lustigt med Asus strix 3080 OC. Proshop och Scan.uk verkar ha fått in ett hundratal senaste två veckorna och nästan helt betat av sina köer. Samtidigt fick Inet 5 st. Ingen aning vad webhallen fick men troligtvis inte mer än 30 eller?

Om asus ska skicka 5 kort i månaden kommer det ju ta ett tag att beta av kön på 600 beställningar 😅

Av Lyrael
Skrivet av Östfelt:

NoN skickade ett strix 3080 oc nu, beställdes 21/12.

Om ni fick välja mellan suprim x och strix oc, vilket skulle ni ta och varför?

Skrivet av Vintervilan:

Är i exakt samma sits. Rent krasst tror jag det är väääldigt likvärdiga kort. Av det jag läst verkar suprim liiiite tystare, medan strix kanske har liiiite mer potential, men allt är så marginellt att kan var variera från kort till kort. Asus har kanske lite mer "status", men frågan är om det är värt 700 kronor mer. Mitt Suprim verkar dessutom komma idag, medan Strix som tidigast då kommer på måndag Men vore kul med lite fler svar på detta, då jag själv är velig som satan, haha.

Jag tror dom är väldigt lika. Vissa måste ju ha Asus bara för att det är asus. Om det inte är viktigt för er så hade jag kört det billigaste kortet. Det är bara namnet ni betalar extra för.

Av Lyrael

Ny vecka, nya besvikelser 😂

Nu får vi se om resten av Asus korten har trillat in under helgen eller om de "försvunnit" på vägen. Hur som helst blir det nog inga fler julklappar de här dagarna utan först i januari.

Av Lyrael
Skrivet av cloude71:

Tragiskt om de fick in färre än 7 kort. Jag förväntade mig åtminstone 30st. Kanske de bara inte hunnit så ditt skickas imorgon?

Av Lyrael
Skrivet av Jonssonn:

Kan informera er om att för 3 veckor sen hade jag köplats 84 hos Inet, igår frågade jag om kommande leverans och uppdaterad lista från dem via mail. Kan ju säga att jag fick ligga på dem rätt bra och va rätt så tjatig för att de skulle kunna nämna nåt, de skyllde på ej uppdaterade listor, att de inte får lämna ut information om leveranser (?!?!?!) osv. Men till slut så skrev de tillbaka att listan nu är uppdaterad och köplatsen ändrad till 82 med den nya listan....... Sista gången jag köper nåt av Inet iaf... kundservicen gick från 11/10 till 0 i mina ögon.

Inet vann årets datorbutik så vi alla här inne har failat Patrik 😅 😂

Av Lyrael
Skrivet av Neeon123:

Pratade precis med Inet, oförändrad köplats (144) sen nån vecka tillbaka för 3080 Strix OC... fan va det ska vara segt att få hit Strix kort.
Har alla vattenkylningsdelarna på plats så funderar på att köpa ett 3090 Strix OC istället, men de verkar ju också vara svåra att få tag i...

Dom har nog inte hunnit skicka ut alla ännu och uppdatera listan. Jag tänkte prova igen nästa vecka. Har iallafall kommit in 5+ kort vad vi sett i tråden. Fast ingen annan har ännu rapporterat att deras är på väg

Av Lyrael
Skrivet av LinusPerssonOFC:

Ursäkta men vem baserar sitt grafikkortsköp på vad för speltitel som ingår? Borde inte spela någon roll, är väl kortet du betalar för? Om man sen skulle få något extra till så är ju det bara en bonus, absolut inget som spelar någon större roll?😅

Det kan man väl mycket väl göra eller?
Exempel: Säg att du velar lite mellan Asus TUF 3080 eller Msi 3080 Trio X. Med asus kortet ingår ett grattis spel som du är sugen på. Med Msi får du bara kortet.
Då kan det väl mycket väl vara så att man väljer Asus kortet för att det ingår ett spel?
Nu ingick det väl vid köp av alla 3080 och 3090 kort vad jag förstått så det exemplet fungerar inte riktigt där. Men tanken är samma. Att få mer för pengarna är väl alltid en bra idé tänker jag.

Skrivet av wargreymon:

Ja, läser man inte det finstilta då vet man ju inte vad man accepterar och lurar sig själv

Frågan kvarstår ju fortfarande, ingen butik har väl kastat någon under bussen?

Det var inte jag som sa det om bussen utan där håller jag med dig. Däremot tycker jag ändå att skicka med en spelkod det är det minsta Nvidia kan göra efter den här katastrofen.