Inlägg

Inlägg som Act har skrivit i forumet
Av Act

Jag beställde ett par hörlurar från Webhallen som det stod 5 stycken i lager på. Tog ca 1,5 månader innan det hade gått på tok för långt, så jag skickade ett brev och frågade vart min beställning tagit vägen. De sa bara att de tagit bort ordern för de hade slut på varan och skulle inte ta in den mer. Sammanlagt gick det exakt två dagar mindre än två månader från beställning till mailet att de avbeställt min order.

Visst väntade jag länge på att fråga (jag var bortrest), men svaret att de tagit bort min order (utan att meddela mig!) visar på hur deras sämsta sida ser ut. Jag har däremot haft ett antal andra affärer med dem och det har klarat sig bra. Från och med nu så hämtar jag alltid prylarna i deras butik på Sveavägen, deras leveranser är helt åt skogen enligt mina erfarenheter.

Av Act

Jag går också i banorna och tänker på en extern. Vad jag förstår så är Maxtor onetouch ganska stabila och bra, så jag tänkte satsa på en sån.

Men jag har en annan fråga. Märks det mycket att den inte är intern? Märks det vid små filer eller stora? Kan man enkelt ta med den till polarn och koppla in den?

Av Act

NU har de det löst sig. Jag avinstallerade en gammal brandvägg och nu funkar det perfekt.

Tack för hjälpen iaf.

Av Act

Jag kan inte se någonting. Alla sidor är vita. Om jag kollar på "Sidinfo" så står det att sidan är "about:blank", men det ska den inte vara eftersom jag går in på en vanlig sida.

Av Act

Nej. Ingen sida kan visas. Jag har startsidan på blandband.nu, men även om jag skriver in en adress iadressfältet så är det fortfarande blankt.

Av Act

Firefox utan någon bild

Hej.

När jag installerat Firefox på en av mina datorer så kommer endast en vit sida upp (i stil med about:blank). Jag kan skriva in olika adresser och den laddar dem men det kommer inte upp någon bild över huvud taget.

Jag har testat att installera om Firefox, och startat om datorn och allt grundläggande, men det funkar inte i alla fall.

Av Act

Firefox utan någon bild

Hej.

När jag installerat Firefox på en av mina datorer så kommer endast en vit sida upp (i stil med about:blank). Jag kan skriva in olika adresser och den laddar dem men det kommer inte upp någon bild över huvud taget.

Jag har testat att installera om Firefox, och startat om datorn och allt grundläggande, men det funkar inte i alla fall.

Av Act

Tappar omotiverat kontakt med trådlösa routern

Tja.

Jag har en D-link DI-624 och några datorer med sladd kopplad till den, sen har jag en dator med trådlös anslutning (D-link DWL-G520, WEP 128-bit krypering). Det var några månader sen jag installerade nätverket och jag har inte haft några problem sen dess.

Men nu tappar jag kontakten med routern efter bara en minut eller mindre efter att jag loggat in. Jag måste starta om datorn för att få några sekunder till, och ibland funkar inte ens det.

Jag har märkt att det har kommit till ett nytt "Tillgängligt Trådlöst Nätverk", utöver mitt eget. Jag kan ansluta till det men hittar inget där. Jag vet inte om det stör anslutningen till mitt eget nätverk. Jag har full mottagning (5 gröna staplar) mot mitt eget och låg (2 gröna staplar) mot det andra. Och det står att datorn skall ansluta till mitt nätverk automatiskt och det andra manuellt.

Jag är helt tom på ideer om vad jag ska göra. Tacksam för hjälp.

Av Act

Oauktoriserat script i IE

Varje gång när man går in på en sida som man inte kan få fram, så ska det komma upp en sida som det står "Cannot display this page/ Det finns ingen sida att visa". Det gör det för mig, men det kommer också fram en annan del, en massa länkar till typ Viagra, Baseball asså typ sådana länkar man får i spam-mail. Jag gick till "Visa källa" och läste att det är ett script som körs som länkar till en hemsida som heter v61.com (teenporn-sida btw) och till en sida som heter search-about.net (någon slags sökmotor). Vet någon om och avar jag kan ta bort dem i typ regedit eller så.

Win XP. Tack på förhand.

Av Act
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sgt_D
Nödvändigt? Är du så dum att du inte förstod vad han menade?

Men det var himla kul.

Av Act

Har du router? OS?

Av Act
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Zrg
vilket företag?

Av Act

Explorer

Mitt problem upptäckte jag ganska enkelt. Jag kan knappt öppna fönster, spela eller göra något normalt Windowsarbete längre. I Task Manager har "explorer.exe" konstant över 50% CPU-kraft. Förut har alltid "Systemets Väntepaus" haft 99%, typ hela tiden. Jag har en hårddisk på 200 Gb (~186 fysiskt). Jag har 17,6 Gb kvar, en siffra som låg på ca 60 Gb för några dagar sen. Jag hoppas inte det har med saken att göra men jag måste ju testa.
Om ni har förslag på vad som kan vara problemet var goda och ge mig dom.

Av Act

Nej, Peter.

Av Act

avi till mov

Vet någon om nån konverterare som får min avi-film till en mov-film? Det vore tacksamt att dela med er av information om ni har den.

Edit:
Förlåt jag glömde titta i QuickTime Pro. Där går det.
Men nu har jag ett annat problem. Jag har redigerat en skolfilm i Windows Movie Maker och det funkade bra. jag kan se på filmen och ljudet är bra och allt. Filmen är i wmv-format. Sen när jag försöker konvertera den till avi för att kunna importera den till QuickTime så försvinner både bilden och ljudet. Vet inte varför. Jag använder ett program som heter WinMPG, men det funkar inte så bra. Tacksam för hjälp.

Av Act

Själv har jag /gillar Sonys P92.

På Cyberphoto

Av Act

Samsung L-200

L-200 igen
Härifrån tänkte jag köpa den.

Jag har funderat lite på denna. Verkar fin. 10" skärm, DVD-RW osv.

Undrar bara om nån vet eller kan hjälpa mig ta reda på om den är regionsfri eller vad det ska vara för att alla filmer ska kunna spelas. Jag tänkte på det när den finns på den amerikanska samsungusa.com, men inte på samsung.se. Kanske oroar jag mig i onödan.

m0REc och ThomasT: Kanske det men jag vill gärna ha den iaf. En dator kanske har samma chans att bli snodd, eller så ser det iaf lite skabbigare med en stor dator att släpa på i stället för en kaxig liten DVD-spelare. Bara vad jag tycker.

Av Act

Bärbar DVD-spelare

Julen närmar sig. Jag kom på iden att slösa mina pendeltimmar med lite film. Nån som har någon minsta erfarenhet av detta? Jag känner mig ganska lost om jag får säga det själv. Jag kan förstå att Sony och Panasonic har ganska bra grejer, men sen är priserna där efter också. Nån som vill hjälpa till?

Jag vill helst ha:
2,5+ h batteri
7" Skärm
4000-6000

Några tips? Några rekommendationer?

Amazon kan man inte beställa ifrån. Så det kanske blir svårt att skaffa den som man kanske bestämmer för.

Några:
Panasonic

Sony

TM1

TM2

TM3

Annan

Elgiganten

Av Act

Fårlåt om jag var lite defus. Jag hade bråttom. My fault. Skall inte hända igen Herr Moderator.

Jag har XP, SP2 och en satans massa XP Hotfix från Autoupdate. Jag har inte lagt till nått på senaste tiden. Norton har inte hittat nåt virus och jag har inte gjort någon systemåterställning. En dag var den bara borta. Får inte tillbaka den.

Av Act

Win Startmeny borta

Min startmeny har försvunnit på en annan användare. Det går inte att få fram den, inte med wni-knappen eller nåt. Jag har inte samma problem på någon annan användare.

Tacksam för hjälp!