Inlägg

Inlägg som MetalSlayer har skrivit i forumet
Av MetalSlayer

Hm... sorry! Mycket riktigt! Nokia Lumia 1020 har nog även den bästa kameran en mobil kan ha! Men megapixlar säger inget.. än så länge finns inga test resultat på Iphone:s nya kamera! Den kan vara superrb!
Samsungs kamera på s4:s skäms inte för sig heller! Trots lägre Megapixlar... Nokia 1020 har väl 41Mp? Vilket bör vara rekord i MP.. inte bara på mobilsidan utan även extremt på även vanliga "Svensson kameror". Kring 10 MP får man bättre bilder än någon mobil kan skapa. (Även Lumia 1020)

Av MetalSlayer

Jag tror (kan ha fel), som förgående skrev.. att NFC kanske kan bli användbart! Dock saknar Apple dess teknik fortfarande.
Något som de har... och gärna dock hänvisar till är...är fingertrycks tekniken (uppköpt utav ett svensk företag) vilket är verkligen ett unikt och en revolution inom detta, väldigt avancerat! Tekniken har funnits men används först nu i en större utsträckning! Vad jag vet används detta bara just nu denna utav Apple... stämmer detta?
Vilket som, så är detta kanon! ! (hoppas Android får detta snart) Liksom deras 64 bitars processor. Kameran på senaste Iphone bör vara det bästa som finns på mobiler??

Av MetalSlayer

Tycker de nya mobilerna verkar OK och bra, har ingen Iphone för tillfället men kan tänka mig en igen OM vissa saker förbättrats. Först och främst är skärmen alldeles för liten! (De som tycker den duger.. vet inte vad de talar om... de gillar bara mobilen pga att detta är en "Iphone" och tillverkat utav Apple...och vet inget annat!!!).
Dessutom är allt för låst.. jag har inte sett nya IOS 7 (är mycket möjligt kanon!) utan de äldre versionerna tills idag.. visst det är snyggt.. men välfungerande??? Jag skulle vilja ha lite mera funktioner samt mera inställningar i dessa system! Jag har testat både iPhones samt Android under åren.
Använder numera hellre en Android mobil än en Iphone om man säger så... har nu en Ipad av senaste modellen men kan inget göra på den mera än surfa.. dessutom är den seg som sirap! Som surf duger den om man inte har bråttom (är ju en större skärm på den) men normalt så går allt fortare på min S4:a som jag äger idag (dessutom kan man tanka hem film ifrån piratebay mm. samt mm.). Tyvärr finns det få surfplattor med en bra skärm på (där är Apple bäst!).
Vad jag önskar av Apple är att dessa går att användas som ett USB minne (som alla andra mobiltelefoner) samt större skärm så man ser något (jag har bra syn!)... samt inte är så låsta till hmm..att vara just en "smartphone".
Iphones är numera inga smartphones... men duger till att ringa med samt se numret man ringer till men inte mycket mera!!
Finns multum av mera finessrika och bra funktioner på Android som saknas på Iphone (ha skärmen påslagen så länge man tittar på den, ha den som USB minne, pausa film när man tittar bort, visa skärmen rätt beroende på hur huvudet lutar, överföra filer snabbt, ha kontroll på bankkonton via Widgets, ladda batteriet trådlåst mm)... tycker Iphone anhängarna verkar vara en typ av sekt.. att allt Apple är gör är GUD och kommer alltid vara bäst oavsett vad de gör! )
Visst är dessa mobiler är givetvis inte dåliga! Men det finns mycket mera smartare alternativ, alla har ju olika krav..vissa låga... som tex Iphone användare.
Givetvis har Apple bra produkter och utav bra kvalité! Men inte så användarvänliga egentligen... eller hur? ) Den fysiska hårdvaran är det egentligen inga fel på... de är välbyggda! En Iphone på minst 5" skärm och Android.. kanske vore något!
Men klart...ska man bara ringa och inte kräver en smartphone... duger nog bara 4" ..... möjligtvis.