Inlägg

Inlägg som Douwse har skrivit i forumet
Av Douwse
Skrivet av Webhallen:

Vi fick mycket riktigt en ganska liten leverans igår (kommer en till idag och ytterligare en till innan månadsskiftet).

Först och främst om man bokat i en butik så har butiken inte hunnit ta emot leveransen ännu och därav har inga mail hunnit gå ut än.
De som fått mail än så länge är de som skulle hämta i Stockholmsåmrådet eller som beställt via postorder.

En faktor som dock potentiellt kan krångla är ju ni som bokat i vår Täby-butik som nu har tillfälligt stängt. Om man inte svarade på mailet angående vad man ville göra med sin order som låg för upphämtning i den butiken så kan ordern ha hamnat i någon slags limbo tills vi får svar från er.

En annan sak som kan blocka är om ni har fler saker på beställningen än bara ett PS4 men att de andra produkterna på ordern inte finns i lager och ordern därmed inte är komplett. Vi ska dock gå igenom det nu så snabbt som möjligt och splitta upp ordrar där det är möjligt. (Sen vet vi på förhand då att många kunder kommer bli jättearga för att vi delat på deras ordrar men det är väl en smäll vi får ta.)

Undertecknad beställde via webben, enbart ett PS4 i ordern. Som tidigare sagt den 13/10 och inget mail här inte...

Av Douwse
Skrivet av Elit-Mannen:

Ville bara säga det att jag bokade och betalade min ps4 25:e oktober 00.00 2013, och den blev skickad idag, överlycklig=)...så om ni också bokade runt den tiden, så kolla om den blivit skickad vetja!

Jag bokade mitt ps4 den 13/10 och ingen leverans i sikte... Strul med kösystemet, Webhallen?