Inlägg

Inlägg som majaswecl har skrivit i forumet
Av majaswecl

Hur många GB ligger Evga agget på?

Av majaswecl
Skrivet av NoAim:

SD röstade emot att ändra förslaget för att röstordningen ändrades (deras förklaring), det man menade var att rösta emot förslaget som sådant. När omröstningen sedan gällde om förslaget skulle gå igenom eller inte röstade man emot det också, vilket var intentionen från början. Bilden du visar gäller omröstningen om huruvida förslaget skulle gå igenom eller inte, den handlar inte om omröstningen för huruvida man ville ändra i förslaget, bilden återger alltså röstningsresultatet korrekt.

Nu hänger jag inte med. Bilden säger ju explicit "Omröstning om att tillåta ändringsförslag" vilket jag tolkar som röstningen om att ändra artikel 11 & 13 vilket förlorade med liten marginal, där röstade SD emot.

Av majaswecl
Skrivet av dakke:

Romania... varför exakt får de vara med i EU? Bidrar de med något?

Lol?
Så kan man väl säga om alla länder utom Sverige och Tyskland + några andra medelrika västeuropeiska länder.

Av majaswecl

@Ozzed: Ja, för hot och att uttrycka sin åsikt är ju samma sak. Givetvis ska hot förbjudas. Ingen är väl så pantat att man drar dem jämförelserna?

Av majaswecl
Skrivet av Jacob:

När modereringen nästan uteslutande handlade om att städa upp i politiska trådar blev vi tyvärr tvungna att sätta ned foten. Det var inget enkelt beslut och diskussionen hade pågått under ett antal år. Det finns inga intressen att kväsa åsikter inom något område, men den där onödigt hätska stämning som kommer på köpet är ingenting som hör hemma på SweClockers. Den dagen vi har ett bättre samtalsklimat och folk klarar av att diskutera sakligt omvärderar vi gladeligen policyn. Där är vi inte idag, men redaktionen och moderatorerna arbetar mot att forumet i stort kommer dit.

Vi väljer helt enkelt att fokusera på och lägga energi på de politiska ämnen som berör och har en koppling till SweClockers. Dessa diskussioner innebär också en hel del modereringen, men de är i alla fall värda att främja och lägga tid på. Signalerna jag har fått är att vi har de flesta med oss, men har även full förståelse för om man inte tycker om beslutet.

Ditt inlägg faller på sin egen orimlighet.
1. Varför ska du avgöra vad vad som är dålig stämning?
2. Hur ska ett bättre samtalsklimat testas när var enda åsiktsyttring som inte är välkommen av en moderator leder till borttagning och i många fall ban?
3. Varför är det okej att folk startar "vilken GPU är bäst för xxx kr?" 5 gånger per dag, men politik kan inte få diskuteras. Djupet på SweClockers har gått från en barnpool till en långgrund strand.

Av majaswecl

Hur kan SD gå ut med den här bilden? Är det inte så att SD helt klart röstade för att inte ändra Art. 11 & 13 för att sedan korrigera sin röst för att ändra artiklarna (vilket dock inte påverkar utfallet)?

https://i.imgur.com/YeMu3hU.png

Är det fake news eller har jag missat något?

Av majaswecl

@ClubT: Det går såklart lika bra, det är väl så GDPR säger att vi ska göra?

Av majaswecl

Se till att köpa en till likadan server och kör replikering till den. Krashar ena är det bara att starta igång från den andra. Detta är ovärderligt om ni, som du säger, inte kan jobba utan servern.