Inlägg

Inlägg som stormcraxx2 har skrivit i forumet
Av stormcraxx2

Något man kan ha i åtanke är att ActivisionBlizzard har gjort sig av med flera högt uppsatta namn efter skandalen. Så det har ju skett förändringar efter att hela härvan började.

Av stormcraxx2
Skrivet av Bazzie:

Fantastiskt!
Jag undrar lite om de har ändrat något på accuracy och melee. Jag tyckte alltid att melee kändes hemskt i D2 bör gubben slår i luften hela tiden, även med 99% chans att träffa...
Har aldrig förstått om jag gör något fel, eller varför inte fler klagar på detta (eller ens spelar melee, Fury druid var helt omöjligt att spela för mig). Jag använder inte attack in place, men kanske bara är dålig på att sikta fienderna.

Det finns vissa attacker som är rent och skärt buggade när din gubbe gör en dodge eller block under attacksekvensen. Amazons fend och fury druider tex. Fortsätter du hålla inne musknappen efter en dodge eller block har skett så kommer din fury druid att missa alla sina attacker.

https://www.diabloii.net/forums/threads/long-lasting-fury-bug...
https://www.diabloii.net/forums/threads/in-game-analysis-of-t...

Påverkar tydligen mycket mer attacker än vad jag först trodde. :s Inte konstigt att de första gubbarna jag klarade spelet med var sorceress och zeal paladin.
https://d2mods.info/forum/viewtopic.php?t=65392

Av stormcraxx2

@Semlan07: Jag hade inte lagt pengar på rtx, första och enda gången jag utnyttjat rtx-funktionen i mitt 2060 var när jag spelade igenom Quake2 RTX, ett spel från 90-talet som jag redan har spelat igenom en gång tidigare. ^^

Av stormcraxx2

Sitter på en Acer Predator 24" gn246HL i Varberg. Dock TN istället för IPS.
144hz via DVI, 60 hz via HDMI.
Säljes pga av att jag har köpt nytt grafikkort utan DVI-anslutning.

Säljes för 400:-