SweClockers medlemmar är alltid på hugget när det gäller tävlingar. Mushkins kamp var dock hårdare än någonsin, särskilt när tillverkaren krävde lite extra talang av tävlingsdeltagarna. Utmaningen var inget mindre än att designa en alldeles egen kylfläns till företagets minnesmoduler.

Fem medlemmar klarade av utmaningen särskilt bra, och dessa belönas med lyxiga priser ur Mushkins sortiment. Här är vinnarna!

3–5:e pris

Tre medlemmar får dela på inte mindre än sex minnesmoduler, av modell PC2-PC6400. En väl passande uppgradering i tider då program och spel kräver mer minne än någonsin.

Andra pris

Nummer två på prispallen kan se fram emot ett helt paket med minnen och nätaggregat. Talang belönas!

Första pris

Tävlingsvinnaren har mycket att se fram emot. Lyxiga minnesmoduler tillsammans med nätaggregat och USB-minne ger en ordentligt bas att bygga vidare på. Precis lagom till sommarens grafikkortskamp!

SweClockers redaktion vill passa på att gratulera vinnarna. För alla som inte lyckades kamma hem någon vinst i denna omgång kan vi meddela att en ny tävling drar igång inom kort!

SweClockers tävlingar pågår vanligtvis i två veckor och finns alltid tillgängliga på en egen flik längst upp till höger på webbplatsen. Vinnarna (utses av tillverkaren) kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM). De vinnande medlemmarna har en vecka på sig att svara på meddelandet, annars utses nya vinnare.