Inlägg

Inlägg som Capitán General har skrivit i forumet
Av Capitán General

Verkar som om ESXI 6.7 inte stöds av gen8:an. Någon som testat om det fungerar ändå?

http://h17007.www1.hpe.com/us/en/enterprise/servers/supportma...

Av Capitán General
Av Capitán General

Det slutar väl med att en schablonavgift tas ut per nedladdad terabyte.

Av Capitán General
Skrivet av dino1980:

Synd att HDMI 2.1 inte hann med i årets tv-apparater från LG.

Ger HDMI 2.1 någon fördel vid 4k?

Av Capitán General

Jag gick från PowerMacens inbyggda grafikkrets med två MB VRAM till ett Voodoo3 med 16. Det var skillnad det. Det blev ett antal timmar i Unreal Tournament .

Av Capitán General

Hur mycket påminner spelet om föregångaren? Testade FC4 som var billigt på Steam, men känner efter några timmar att spelet känns rätt ointressant. En story som jag inte bryr mig om och i övrigt ett spel som känns som ett FPS som det går 13 på dussinet av.

Men det kanske är roligare att skjuta hillbillies?

Av Capitán General

Beställde en Flashforge med tillbehör från Clas Ohlson då jag råkade se att de har 20% rabatt idag i samband med deras 100-årsjubileum. Cirka 4500 för skrivaren och tre rullar filament.
Jag tror nog den kommer passa mig bra.

Av Capitán General

@foxzox7: hmm... eller man kanske ska skämma bort sig själv och köpa en Flashforge från Classe i sjön? Den har fått mycket bra omdöme och om det nu är något garantiärende känns det lättare med en fysisk butik att vända sig till. Å andra sidan, lägger man ut fem tusen kräver det nästan att man inte tröttnar efter någon månad. Inte lätt när prylbögen inom en vaknar till liv.

https://www.clasohlson.com/se/3D-skrivare-FlashForge-Finder/3...

Någon Sweclockare med erfarenhet av nämnda modell?

Av Capitán General

Börjar bli lite sugen på en 3d-skrivare nu när de dels börjar gå ner i pris och efter att slösurfat lite på thingiverse.

Vad tror sällskapet om en XYZ Da Vinci minimaker?

http://cdon.se/hemelektronik/xyzprinting-da-vinci-minimaker-s...

Kostar 1990:- just nu.

Av Capitán General

Köpte en begagnad G8, så nu har jag två... Undrar hur det slutar.

Av Capitán General

@Calby: En strömadapter? Jag tror du missförstår vad jag är ute efter, jag vill ha en adapter så att min SSD inte hänger löst i SATA-porten utan kan sättas fast i hårddisksläden.

Av Capitán General
Av Capitán General
Skrivet av Aene:

Annars finns HP's 2.5" till 3.5" adapter 654540-001 på eBay för runt 75kr styck. Har fungerat bra för mig.

Hur är det med paket från Kina numera, kommer posten ta ut 125 shekels i avgift bara för att göra sitt jobb och befatta sig med ett så litet paket?
Adaptrarna verkar ligga på runt 55 spänn numera, och Dustin får in sin på lager i april, så kina känns ju lockande. Finns det något annat märke någon kan rekommendera?

Av Capitán General

Blev klar med spelet igår efter 91 timmar. Oerhört bra spel och fantastiskt snyggt. Kört ultra i 1440 med ett 1060-kort och allt har rullat på perfekt.
Jag kan väl hålla med vissa om att det man lootade sällan var en uppgradering, och att alkemi och att tillverka gear inte tillförde något, men det kanske beror på vilken ordning man tar zonerna, vilka talanger man valt och vilken svårighet man kör på.
Men bortsett från det har jag inget att klaga på. Mycket bra berättelse där man verkligen började känna för karaktärerna. Jag gillar hur ens beslut påverkade handlingen, och där konsekvenserna var märkbara först långt senare. Jag tyckte t.ex. att jag löste incidenten med Metz på ett bra sätt, bara för att mot slutet av spelet inse att det fick henne att bli avrättad brutalt. Eller hur man bemötte Ciri verkligen påverkade utgången av hela spelet.

Gwent brydde jag mig aldrig om, men om man nu ångrar sig är det ju bara att gå tillbaka till kortspelarna.

Innehållet från Hearts of Stone och Blood & Wine ligger fortfarande framför mig.

Av Capitán General

Lät den stå på över natten, och när jag kom hem strax innan 18 hade inget hänt så jag startade om den och pluggade ur minnet. Dock så verkar allt ha installerats som det ska, allt rullar på perfekt.
Installerade ESXI via USB, efter att ha fått "[Errno 32] Broken pipe" två gånger efter att ha mountat en ISO via ILO.
Det gick i alla fall snabbt att börja älska ILO. Underbart att kunna starta datorn remote, och öppna en konsol för att styra den.

Av Capitán General
Skrivet av Heggrik:

https://github.com/lysyi3m/osx-terminal-themes

Ladda ner och spara som .terminal fil och dubbelklicka

Merci.

Av Capitán General
Skrivet av Calby:

Saker kan ta tid, låt den sitta i pluggad du

Skickades från m.sweclockers.com

Jag tänkte precis det själv, hårddisken började precis rassla så något gör den. Skulle ju inte skada med en förloppsindikator.

Av Capitán General

Sitter och konfigurerar min nya älskling nu.

Använde HP:s verktyg för att skapa en bootbar USB av SPP-ISO:n eftersom jag ännu inte hade fått min ILO-licens så konsolen lät mig inte se vad som hände efter att den startat.
Det verkar som om allt installerades, jag valde autoinstallationen och den gick igenom tre steg, men nu har den stått på "Please wait, analyzing system" ett bra tag. Men loggar jag in på ILO verkar allt ha fungerat, versionen är 2.55 och jag kunde även uppgradera ILO med licensen som kom på mailen för en halvtimme sedan.

Ska jag låta den göra vad den nu gör, eller kan jag starta om den och plugga ur mitt minne?

Av Capitán General
Skrivet av Calby:

Du går in på iLO, sen väljer en remoteconsol att öppna, sen väljer du ISO/img filen i remoteconsolen så rullar allt sen

Skickades från m.sweclockers.com

Okej, tack! Då är jag redo när min maskin kommer imorgon.

Av Capitán General
Skrivet av Calby:

Ja på allt 1-3.

Har aldrig använt ILO tidigare - är det bara att logga in på ILO, välja upgrade, browsa till ISO:n och sedan massa next next next?