Sleevning av nätaggregatet

Hej! Har monterat kabelstrumpa på mitt nätaggregat, och gör nu en liten "how-to" guide. Det hela började med att jag skulle visa en medlem här hur man lossar stiften i ATX&P4 kontakten, men det gick lite längre än så. Ha överseende om att det inte var särskilt noggrant gjort, men jag tycker jag lyckats bra för min ålder. (94'a)

Jag köpte 2 meter kabelstrumpa 5-10mm och 1 meter 10-20mm, och 1 meter krympslang. Det var med små marginaler att det inte räckte, men då jag inte klädde ATX kontakten så var det alldeles lagom. Men köp gärna en meter extra av varje vara om ni tänkt göra ett liknande projekt. Det var mycket pill i början, men efter ett tag (någon timme) så förstår man hur saker och ting fungerar.
Jag använde mig av följande redskap:
En Sax
4 olika nålar av diverse storlekar
En Pincett
En skruvmejsel till nätaggregatet, och en liten (~1.5mm) platt mejsel.
Tändstickor och stearinljus för att smälta krympslangen

Se bilderna för mer info om hur man lossar stiften för var kontakt.

Jag använde mig av stearinljus för att smälta krympslangen, vilket var för varmt, så t.o.m kabelstrumpan smälte av värmen ^^. Använd värmepistol om ni tänkt göra så här.

---------------------------------------

Jag är nöjd med resultatet, men jag kunde ha varit lite nogrannare med krympslangen, samt köpt någon storlek mindre krympslang då den sitter lite löst.
Rösta nu, och om ni röstar under 5 vill jag gärna veta varför.