Arkadmöbel i ny tappning

Jag fick för mig att sätta ihop en hel arkadmöbel, med min lilla spelrigg som än så länge inte haft nåt hem.
Eftersom jag kör många olika typer av spel, ska det finnas mer än bara några knappar och en joystick. Framför allt ska det finnas plats för min Formula Force-ratt och mus/tangentbord plus ljudsystem.*
Det är ingen retrotanke med det här bygget, så det blir en platt skärm istället för en CRT.

Normalt sett brukar jag vara noggrann med planering och ritningar, men i det här fallet satte jag bara igång och sågade. Som man kan se blev det ju ett par fel på vägen och jag är notoriskt usel på att såga rakt med sticksågen, så visst, jag borde köpa en kapsåg.
Trots allt börjar det likna nåt och det ska på sidor och färg på stommen när allt är på sin plats.

Tips mottas naturligtvis. Försökte få bilder utan blixt, för de blir gärna ganska platta, men det är ju inte så ljust i källaren.

*Uppdatering: Joystick och knappar faller bort och hela möbeln kommer gå i ett biltema (ja, inte butikskedjan alltså). Med andra ord kommer det mest köras bilspel och FPS med inslag av bil. Maffia 2 tex.

Ny uppdatering: Slutmonteringen av arkadmöbeln har inletts. Lite detaljer ska fixas, dörren ska målas klart. Operativsystem är installerat och körbart. Börjar närma mig mållinjen.

Mer uppdatering: Typisk nog visar det sig att Logitech-ratten som tjänat mig väl under flera år inte har drivrutiner för Windows 7. Nu kan jag bara hoppas på att hitta en ratt som passar till möbeln...