Julen är en speciell högtid. Mitt i den kalla vintern fylls mörkret inte bara av glimrande ljus utan även av en stilla önskan om att kliva av vardagens hektiska karusell för att återupptäcka det viktigaste i livet: kärlek, gemenskap och omtanke.

Den som bara skrapar på ytan får lätt uppfattningen att datorvärlden är raka motsatsen, en plats där kallhamrade maskiner ersätter mänsklig kontakt och värme. I själva verket är det just teknikutvecklingen som suddar ut gränser och låter människor för första gången i historien mötas på lika villkor.

SweClockers anonyma användare döljer inte personen utan undviker fördomar. Avataren är inte en maskering utan ett extra ansikte. Alla deltar utan minsta tanke på yttre egenskaper. När tusentals entusiaster samlas kring ett gemensamt intresse finns det mer som förenar än vad som skiljer åt.

Med detta vill vi vill ägna en extra tanke åt alla eldsjälar i forumet, som oavsett nybörjare eller veteran, ung eller gammal, svart eller vit, tjej eller kille, dygnet runt, året runt, alltid är villiga att sträcka ut en hjälpande hand. För visst är det julanda när den är som bäst?

God Jul önskar SweClockers!
Redaktion & moderatorkår