Sommaren är kanske inte datornörderiets bästa årstid, men många medlemmar passade ändå på att ta med sig tekniken ut i värmen för att vara med i årets stora sommartävling. Uppdraget var att knäppa en somrig och givetvis riktigt nördig bild.

vinnare__0004_Background.jpg
vinnare__0003_combersome.jpg
vinnare__0001_jultomtetetris.jpg
vinnare__0000_Layer 1.jpg
vinnare__0002_hebbeman.jpg

Vinnare

#

Medlem

Vinst

Värde

1

Beltet

Gigabyte GeForce GTX 980 Ti G1 Gaming 6 GB

7 990 kr

2

Combersome

Cherry MX Board 6.0 Keyboard (MX Red)

2 290 kr

3

Jultomtetris

Func MS-2 Gaming Mouse

499 kr

4

Wargreymon

Func MS-2 Gaming Mouse

499 kr

5

Hebbeman

Func MS-2 Gaming Mouse

499 kr

Det är ingen lätt uppgift att utse vinnare bland mängder av talangfulla bidrag, men nu är det äntligen dags för juryn att presentera resultatet. Guldmedaljen går till ingen mindre än medlemmen Beltet, som med en batteridriven Commodore badar i både vatten och solsken. Förstapriset utgörs av ett mycket påkostat Gigabyte Geforce GTX 980 Ti G1 Gaming till ett värde av närmare 8 000 kronor.

Han får sällskap av andrapristagaren Combersome, som samlar släkt och vänner för ett riktigt nördigt midsommarfirande. Till nästa år kan han lägga till ett riktigt lyxigt tangentbord till samlingen, närmare bestämt Cherry MX Board 6.0.

Tröstpriserna går till trion Jultomtetris, Wargreymon och Hebbeman, alla med olika finurliga tolkningar av uppgiften. Belöningen är spelmusen Func MS-2 Gaming Mouse. Ett stort grattis önskar SweClockers!

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, i annat fall utses nya vinnare.