Har det blivit dags att städa ut inför våren och uppgradera? Då kan det vara värt att sitta på händerna till onsdagen den 20 mars, då den stora rean Amazon Spring Deal Days går av stapeln med rabatter på tiotusentals produkter.

assets.aboutamazon.webp

Amazon Spring Deal Days på SweClockers innehåller annonslänkar

Vår Spring Deal Days-bevakning är både en medlemsförmån och en inkomstkälla för SweClockers. När du använder våra taggade länkar i kampanjportalen för dina köp, bidrar du utan extra kostnad till SweClockers. Tack för att du väljer att stötta oss!

Amazon lovar sänkta priser och en mängd tidsbegränsade erbjudanden. Dessutom utlovas extra kampanjer reserverade för Prime-medlemmar. Prenumererar du inte redan på Prime, som ger dig förmåner som gratis frakt på mängder av produkter samt speltjänsten Prime Gaming och strömningstjänsten Prime Video, kan du testa tjänsten gratis i 30 dagar på länken nedan.

Testa Amazon Prime kostnadsfritt i 30 dagar (annonslänk)

Spring Deal Days pågår från den 20 till 25 mars. Vissa priser är dock så kallade blixterbjudanden, vilket innebär att de endast är tillgängliga under en begränsad tid och kan sälja slut. För att inte missa något rekommenderar vi att hålla ett vakande öga i Dagens Fynd, där medlemmarnas bästa tips från forumet samlas i en lättöverskådlig lista.

Länkar