Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop
Permalänk
Inaktiv

Problematisk laddare/batteri

Hallå alla på sweclockers!

Jag har sedan tre år tillbaka en MSI GX740-238ne som har troget tjänat mig bortsett från ett problem. Det har nämligen varit så att datorn inte får in ström från adaptern lite till och från. Det har hittills löst sig genom att koppla ur och in adaptern men nu har problemet blivit värre och den fungerar knappt. Just nu kan jag endast använda batteri eller adapter på en gång. Om båda är ikopplade så påstår datorn att jag inte har i adaptern och strömmen tar slut. Om jag endast har adaptern så fungerar den, men prestandan sänks och såklart så slocknar maskinen om kabeln rycks ur. Har testat att återställa datorn och installerat om windows 7 drivrutinerna till batteriet.
Tror inte att det är glapp eller trasig sladd. Är det någon här som har erfarenhet från sådana saker?

//Tarquis

Permalänk
Medlem

kolla i AC jacket om det finns pins altså då menar jag pins som kan röra sig .. vissa AC jack har orörliga pins (typ) och vissa har väldigt tunna o rörliga pins se om dom rört sig och sitter konstigt, annars testa en universial laddare det kan vara så att den fungerar bättre .. finns en bra sådan laddare på webhallen från tillverkaren Deltaco för 250 kr!

Visa signatur

Intel I7 3770k, MSI G45-Z77A, Corsair Vengenance Low Profile 2x 8GB, Samsung Evo 840 250 GB, Fractal Design Define R4, Cooler Master Evo 212, Corsair HX650 v2, 1 TB Western Digital Green Caviar, Asus Dvd Brännare.