Permalänk
Medlem

Skumt problem i windows..

Hej. De senaste dagarna har jag haft ett väldigt skumt problem. När jag sitter och spelar något spel(cs:s) så börjar musen ha sitt eget liv, den byter mellan vapen och sedan skjuter den slut på ett magasin i vapnet innan den blir "normal" igen. Om jag då tabbar ur cs och in i windows så fortsätter problemen där, jag kan inte röra något på skrivbordet, jag måste då ctrl+alt+deleta för att kunna tabba in i cs igen. Muspekaren försvinner helt och håller ifrån skärmen om jag inte rör den, rör jag den lite grann så flimrar den. Efter urtabbning och ctrldelete så är det någorlunda normalt igen men muspekaren kan flyga iväg i ett hörn lite nu och då och för att kunna surfa i webbläsaren så måste jag tabba ner fönstret och ta upp det igen för att kunna klicka på något i fönstret.

Beror detta på RAM eller något annat? Jag har formaterat, har testat olika drivrutiner till mitt grafikkort och bytt musdrivrutiner men problemet kvarstår.

Tacksam för svar.

PS jag har Windows XP.

Permalänk
Medlem

är det en trådlös mus? om ja, byt batteri. om det är en bluetoothmus installera om bluetoothdrivrutinerna.

Visa signatur

Laptop: Thinkpad W540, i7-4910QM, 32GB, 1TB, Windows 10
MAC: Macbook Pro 13, 16GB, Intel HD4000, Crucial 240GB, 11.6 Big Sur

Permalänk
Medlem

Det är en razer deathadder som är relativt ny.

När det inte går att klicka på något i browsern så är det bara en del av den som påverkas. Ibland kan jag klicka vid adressfältet och flikarna där uppe men då kan jag inte klicka på vad som står på själva hemsidan jag är inne på och ibland är det tvärtom..