Permalänk
Medlem

Dator köp till hösten

Tjena allt gott folk här på sweclockers

Jag har i pipen att köpa mej en ny stationär monster burk till hösten, då jag nyligen blivit klar me skolan
och även precis börjat jobba så tar de några månader o bugga upp bufferten för o köpa den.

dom områdena jag behöver råd på är dels vilka gör bäst ssd diskar nu? och vad ska man titta efter mer en read/write speeden.

Tror ni man ska sattsa på nya versionen av sandy bridge som kommer i q3-q4? eller ska man vänta på ivy bridge innan man köper nya burken?

och sen till sist modekort, vilka/vilken tillverkare ska man titta på o vilka ska man undvika?

Detta kommer bli en Spel dator, ren lek dator spel, film, musik. Har satt max gräns på 25k men vill helst inte ligga över 20k på den i slut änden. så pengar finns.
dom spel ja spelar för till fället e SC2, Crysis2, COD så ganska grafik krävande spel. kommer även lira mycke Diablo 3 när de väl kommer
Ska väl till lägga att skärm,mus o tangentbord har jag som jag e nödj med. så detta är då endast datorn ja har satt denna budget för.

Tack på förhand

Permalänk
Hedersmedlem

Om du ska köpa dator i höst så får du återkomma i höst. Det finns ingen anledning att spekulera i vad du ska välja för delar nu. Det bästa du kan göra nu är att hålla dig uppdaterad på all hårdvara som lanseras under våren och sommaren. Följ SweClockers och kanske även några andra hårdvarusidor (jag rekommenderar AnandTech, speciellt när det gäller SSD:er).

Permalänk
Medlem

jahapp okej tack för tippset angående SSD diskar

Då återkommer ja väl runt augusti/september