Ska sätta in nytt gpu samt tysta ner dator

Permalänk

Ska sätta in nytt gpu samt tysta ner dator

Nu är det så här att jag snart ska köpa ny gpu då det gamla är döende och tänker på samma gång sätta in vatten kylning samt sänka ljudet på datorn så att den knappt hörs eller inte höres alls.

Lådan är Define R3 och jag undrar om jag får plats med detta kort http://www.inet.se/artikel/5409092/gigabyte-radeon-hd6870-1gb... tillsammans med denna kylningen http://www.inet.se/artikel/5321720/corsair-cooling-hydro-h70-...

Behöver jag köpa andra fläktar till chassit eller räcker det att jag drar ned rpm på orginal fläktarna med fläkt kontroller för att det ska bli tyst och godtagbar värme nivå?

Bör nämna att jag bara har en Mekanisk hårdisk isatt samt att jag har vana att sätta i delar i datorn men ingen erfarenhet med vatten kylning eller att ändra rpm till fläktar.

Edit: skit i frågan om Kortet får plats hittade info själv lol man ska inte sitta och skriva frågor på sweclockers när man är trött ;).

Visa signatur

Fractal design Define R3, CPU AMD Phenom 4x II 965 3.4 GHz, GPU XFX Radeon hd 6950 2 GB, Mobo GA-7490XTA-UD4. RAM 4 GB DDR 3. OS win 7 Professional 64 bit. PSU OZR modxstream-pro 700 W.

Permalänk
Medlem

Grafikkort och nätagg kommer att låta mest men av min erfarehet så har jag testat Noctua, Scythe, Noiseblocker, Thermalright med flera så är Thermalrightfläktar i en klass för sig när de gäller ljudnivå.