har jag blivit lurad med en iphone 4

Permalänk
Medlem

Ja att handla elektronik på tradera är rysk roulette, Tråkigt nog. Men jag brukar kolla upp lite tidigare annonser, även hur gammalt medlemskapet är.

Men man kan ju aldrig vara riktigt säker! Men Som alla säger och är en oskriven lag. "Är det för bra för att vara sant, så är det"

Hoppas att DJÄVULEN får det han förtjänar och väldigt tråkigt det som har hänt och hoppas din dotter får en iphone4 tillslut.

Visa signatur

"As they fall asleep,
Will robots dream of electric sheep?"

Permalänk
Medlem
Skrivet av Agile:

Hjälper föga tyvärr, se hur det går till i artikeln här: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1169028/Iphone-kopare-...

Har även läst om personer som blivit hotade (med stryk/kniv) att gå och köpa en telefon med abonnemang av kriminella människor. Vanligtvis används telefonen/abonnemangen så att den stackars hotade personen får skyhöga mobilräkninar.

Därefter kränger avskummen telefonerna på Blocket/Tradera, den som tecknat abonnemanget får skyhöga telefonräkningar och vågar till slut polisanmäla händelsen = telefonen blir låst. Kriminella avskummen har dock fått sina pengar genom försäljningen på Blocket/Tradera.

Fyfan för individer som sysslar med dessa hot/bedrägerier.

Amen broder.

@ Trådstartarn
Det är sorgligt att läsa om sånt här och på begagnat-marknaden är man aldrig helt säker, inte ens med kvitto. Förhoppningsvis får du ett gott nytt år ändå och kanske med lite tur lyckas farbror blå fånga bedragaren och efter en onödigt långt utdragen rättsprocess återlämna dina pengar.

mvh