Battlefield 3 utökas med tre nya expansioner

Permalänk
Avstängd

Gäsp

Då blir det att g'äspa lite till och ta ett glas mjölkning.

Visa signatur

Höghastighetsfiber är livet :)

Permalänk

Det är bara att öppna plånboken här ska köpas spel. Battlefield 3 är bäst.

Visa signatur

Min dator
"Delid" I7 4790K@4.8Ghz 1.390v adaptiv volt + 16GB Gskill TridentX cl 9 2400mhz Vattenkylning EK-Supremacy naked Ivy mount. SLI 2xEvga GTX 980 Ti 6GB SC+ ACX 2.0 [Evga supernova P2 1000w]Min spel burk Corsair 900D

Permalänk
Medlem

Jag ser verkligen fram emot expensionpacken, speciellt Armored Warefare. Tror också End Game kommer bli intressant (utgått från namnet) men vill se lite mer information om det innan jag säger om jag ser fram emot det eller inte. Close Quarter är dock inte min spelstil men det kommer nog bli ett köp där också.

Nu lite kommentarer på saker som folk har skrivit:

Folk har klagat på priset. Enligt mig har det inte funnits något problem alls med orginal spelet och Back to Karkand, priserna har hållts låga. Skillnad är det på Blizzard som man vart tvungen att lägga ut nära 1000 kr för att få allt för att ens spela på en vettig nivå (Du kan fortfarande spela BF3 på en vettig nivå utan expensionpacks).

Sen har folk klagat på att Dice ska fixa buggarna först. De gör det hela tiden och jag har inte upptäckt många buggar i mina dagar, ibland har dom kommit och gått men det är inget hinder. För det andra så kan inte Dice vänta på buggfixarna ska releases innan de släpper press info om expensionpacks. Om de nu skulle vara tvungen att vänta på allt alla buggar som de jobbar med nu är fixade (när patchen släps) så skulle dom behöva vänta ännu längre för att släppa den här nyheten och att sen släppa expensionpacken.

Hallå.. marknadsföring 101

Och jag tror den stora mappen kommer vara gigantisk med tanke på att man i princip inte ska kunna springa mellan flaggorna.

Permalänk
Medlem

Något sånt här var ju att vänta pga avsaknaden av modtools. Ett BF2 modteam skulle ha haft motsvarande antal ordentliga kartor och bra gameplay system ute vid det laget.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Murvald:

Hahah, jag blir äcklad av att läsa kommentarer som "KOMMER DET KOSTA?!" "Sjukt vad dom ska mjölka oss på pengar" etc etc...

Vi lever i ett samhälle där nästan allt är uppbyggt med hjälp av pengar så det är väl rätt så självklart att även DICE vill tjäna några kronor?!

Varför jobbar ni? (Om ni inte är P12or som bor hemma hos mamma/pappa eller i bästa fall båda) Antagligen INTE för att kunna stoppa pengar i madrassen? Ni kanske tycker det är häftigt att ha 5-6siffrigt på vanliga lönekontot? Vad är vitsen?
Jag personligen arbetar för att kunna köpa saker jag vill ha, eller helt enkelt för att kunna unna mig det där lilla extra.

Pengar växer inte på träd för någon, varken er, era föräldrar eller DICE. Klart som fan DICE också vill visa resultat så vi kan fortsätta njuta av Battlefield serien...

Så sant som det är skrivit!!

Varför?! (lägg märke till ---> ! ) Att ens bry sig om vad det kostar, tycker man spelat är värt det, och man vill lägga ner tid på det, så är det ju upp till var o en! Sen ska ju ni som inte vill betala skita i det, ursäkta språket!! Men hallå.

Ni som kvider är reeeeent ute o cyklar. Och är rent vilse!

Skrivet av Robbansvenske:

Men att få samma känsla med lagspel som i BF2 klarar dom inte och dom gamla kartorna är ju bland de bästa, Karkand, Caspian mm.
På tiden att införa voip igen och bra kartor.

squad voip är en sak som fattas, helt klart! Här är en som är rätt på det!! Men många bara skriver dynga här!!

Skrivet av LinusNeuman:

Vadå? Ska jag vara glad för deras skull när jag inte kan spela ett spel jag betalt för?
Sätt dig in i min situation!

Helt ärligt, Jag lider med dig! Och jag hade själv problem i början, men så hittade jag denna tråden Och började med uteslutningsmetoden, sen dess har det funkat 24/7!

Skrivet av Qn1f3:

Har jag missat något eller har Sweclockers börjat rapportera spelrelaterat material? Hur kommer det sig?

Inte för att spelrelaterat material inte intresserar mig, men för att läsa sådant har jag andra källor. Hoppas detta inte har debatterats flitigt i andra trådar och redan klargjorts. Så jag inte enbart tillför mer bränsle till något som slocknat.

Ja man undrar om du levt i en grotta dom senaste 5 åren minst.

Jag kan bara tala för mig själv, men jag uppskattar alla nyheter, även om jag inte är intresserad, så blir jag ändå informerad !! !! !! Och så många område det finns man inte tycker om, många hatar Applenyheter, några spelnyheter! några retar sig på ljudet på fredagspanelen! Ja du fattar. Alla kan fan inte tycka om allt, men det finns ett knep i det hela, och det ska jag skriva till er alla nu!! -------> Man kan välja själv vad man ska läsa!

Skrivet av Bumbsan:

Kommer troligtvis inte köpa något av dem. Har märkt att FPS-kanske inte är något för mig mera, förr kunde jag sitta och spela BF2 och CS hur länge som hellst, nu tröttnar jag på 1h av BF3.

Och ändå var du tvungen att skriva att det inte är något för dig! Jaha! Då vet vi det! R O F L (med kramp i både rygg o mage)

Visa signatur

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[HP Microserver 12TB]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz, R9 290X Foto [Nikon D7000][70-300/35 1,8/18-55 [Skärmar=24",24",24" Eyefinity]

Permalänk
Entusiast
Skrivet av Mr.Borka:

Tänk vad roligt du kunde ha för 140:- som du slapp betala och samtidigt ha lika mycket nytt material till spelet du redan köpt.
Valve överlever trots att deras affärsmodell inte går ut på att sälja extramaterial till sina spel, utan förser produkten med ökat värde med tiden.

Vad har Call of Duty med det här att göra över huvud taget?

Men gesten att försöka kränga mer material till en produkt som ännu inte funkar är vad det handlar om.
Battlefield 2 funkade aldrig riktigt som tänkt utan patchades hopplöst ända in i 2010. Antagligen kommer samma sak ske även med Battlefield 3, då EA helt enkelt skiter i sin skyldighet att förse en fullgod och testat produkt innan de når hyllorna.

Med tanke på att materialet var färdigt vid lanseringen och borde följt med spelet så är det ganska mycket pengarna. Om du frågor mig.

Missförstår jag dig eller påstår du att spel som ligger på Steam inte kör med DLC som man måste betala för? I så fall har du helt uppåt väggarna fel.

Visa signatur

Q9450, HD4850, 8 GB DDR2 800 MHz, 3x750 GB, Antec 300, Dell 2408WFP, U2410, Qnap TS-419p+ 4x2 TB Samsung F4, Asus UL30A-QX056V, Logitech Z-680, Sennheiser HD380pro, M-Audio FastTrack Pro, Ibanez sa160qm, Ibanez TB 15R, Zoom 505II, Ibanez GSR 200, Ibanez SW 35, Cort AC-15, Squier SD-3 BBL, Yamaha PSR 270, Røde NT1-A, Nikon D200, Nikkor 18-70/3,5-4,5, 70-300VR, 50/1,8, 28/2,8, Tamron 17-50/2,8, 90/2,8, Sigma 30/1,4, SB-800, SB-25, SB-24

Permalänk

Va IAF Glada att ni inte behöver betala varje månad! :3

Visa signatur

"If at first you don't suceed, cheat!" -Richard Muthwill

Permalänk
Medlem

fan va fort det går med nya expansioner! Jag hinner ju inte med att testa allt och få ut det mesta. Om jag hade råd skulle jag säga upp mig o lira bf3 24/7 :).

Visa signatur

Lenovo y500 |....

Permalänk
Avstängd

Åh! Vad glad jag blev nu! Blir intressant att se vilka vapen som kommer med dessa paket! Hoppas som fan på SIG Sauer P226

Hade inte vart fel med någon map med massa snö på, saknar det! de får gärna klämma in fett med snöskotrar, hade vart fett!

Permalänk

Det som jag inte fattar är att folk kallar detta "expansioner" Jag ser knappt någon skillnad mellan de hatade CoD-mappacksen och det som EA har visat upp/släppt hittills.

Skrivet av Zotamedu:

Missförstår jag dig eller påstår du att spel som ligger på Steam inte kör med DLC som man måste betala för? I så fall har du helt uppåt väggarna fel.

Han pratar antagligen om Valves egna spel... Dvs TF2 L4D etc vilka alllt nytt content släpps gratis till.

Visa signatur

[Cooler Master Elite 430[Intel Core i5 3570K] [Gigabyte Gtx 670 2Gb OC] [Asus P8Z77-V] [Corsair 8Gb XMS3] [Corsair 650W] [Samsung 840EVO 120Gb] [Samsung F3 500Gb HDD]

Permalänk
Medlem

Pc spel är ju apbilligt nu för tiden. 150 pix är ingenting för ett par timmars underhållning.

Inte lirat på nån månad nu. Tröttna efter 240h intensivt lirande, måste börja tänka på golfsäsongen nu. Men nu finns det iaf hopp för hösten.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Trevliga nyheter.

Och kan jag köpa en speldator för 8000kr just för att spela BF3 betalar jag självfallet mer än gärna för expansionerna.

Visa signatur

Hobby #1 Ryzen 7 5700G 3060ti 1tb ssd Hobby #2 Glock 19, Remington 700 .308, Mossberg 500.

Permalänk
Skrivet av Reckie:

Hade de vela mjölka hade de krävt prenumeration a'la Blizzard.

Eller... någon spelserie om inte alls mjölkas lika mycket..

Något som EA är bra på är att tänka så här: "Hmm, vi gör ett spel, tar bort allt man kan göra i spelet, säljer det, och sedan säljer vi var enda lilla detalj i ett separat expansions paket därefter.

Självklart syftar jag på The Sims spelen, här har du:
The Sims, Livin' Large, House Party, Hot Date, Vacation, Unleashed, Superstar, Makin' Magic.

The Sims 2, University, Nightlife, Open for Business, Pets, Seasons, Bon Voyage, FreeTime, Apartment Life, Happy Holiday!(finns i både 2005 & 2006 edition), Family Fun, Glamour Life, Celebration!, H&M Fashion, Teen Style, Kitchen & Bath Interior Design, IKEA Home, Mansion & Garden.

The Sims 3, World Adventures, Ambitions, Late Night, Generations, Pets, Plus Pets, Showtime, High-End Loft, Fast Lane, Outdoor Living, Town Life, Master Suite, Sea-Beds & Snow.
(Notera också att The Sims 3, har också en Sims Store, där du kan köpa extra exklusiva möbler, skins etc.)

The Sims Medieval, Pirates & Nobles

Men va lugn, du behöver inte nöja dig med att bara köpa The Sims och alla expansioner och tillbehör, nej då, du kan också köpa t.ex:
The Sims 2 Special DVD Edition, The Sims 2 Deluxe, The Sims 2 Double Deluxe, The Sims 3 Collector's Edition, The Sims 3 Commemorative Edition, The Sims 3 Holiday Collector's Edition

Och om det inte räcker åt dig, så har vi mer!

På Facebook kan du spela The Sims Social, och på diverse Nintendo konsoler bl.a så kan du köpa t.ex MySims, MySims Kingdom, MySims Party, MySims Racing, My Sims Agents, MySims SkyHeroes! Och The Sims Online.

Nu får ni ursäkta mig, jag orkar inte skriva de som är kvar.
Visst är det kul hur långt man kan ta någonting, det förvånar mig inte om Sims är värt lika mycket som Coca-Cola, eller blixtlås..

Edit: Jag tycker det kommer bli riktigt nice med lite expansioner, orka bry sig om de kostar, så länge det inte blir 700kr/st.

Visa signatur

"The real danger is not that computers will begin to think like men, but that men will begin to think like computers."
-Sydney J. Harris

Spela lite EVE Online!

Permalänk

Får ju hoppas att det är 2-16 per lag och inte totalt.
Kommer va sparsam med att köpa denna innan ja verkligen sett vad det handlar om då jag ogillar kartor som Metro.

Jag kan förstå att dom tar betalt för det men hoppas det inte är så mycke som 150kr vilket va på tok för mycke, 50-75 kan ja tänka mig då allt man får är ett par kartor och nya vapen. Kartor tar ju lite tid och planering att göra bra men vapen är ju bara siffror och en vapenmodel så det är ja helt ointresserad av igentligen.

Ska bli kul med nya kartor men jag tycker dom bör lägga mer tid på att fixa till spelet, bätre UI, voic, voice command som funkar som dom ska, chat som är mer användbar än va den är idag.
Har själv inte råkat ut för nå större buggar men än att man bli disconnectad ibland men det klarar jag av.

Permalänk
Inaktiv

Jag ser fram emot dessa. Trots att flertalet månader gått sedan lanseringen så står sig spelet fortfarande väldigt bra i mitt tycke.

Trist att det återigen blir tidsexklusivitet på PS3 dock...

Permalänk
Medlem
Skrivet av Jaaay2k:

Ska de inte fixa sitt trasiga spel för innan de tänker på pengar! JAG VILL HA EN PATCH!

Har du fortfarande bugs kvar!? Hahaha för mig är allt prima och lite nya kartor sitter perfect.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Shut up and take my money!

Permalänk
Medlem

Riktigt kul med nytt framöver!

Armoured kill låter kul!
Se om det blir som Armourd Fury eller Highway Tampa men det kan nog vara skoj om det är mycket pansar!

Men tycker dom skulle göra en ny "SF" för det var ju riktigt kul till BF2.
Warlord, Mass och Ghost vore kul att köra i bf3

Visa signatur

NZXT H2 Vit| i7 2600 + Hyper 212 | Fractal Design Newton R2 650W | Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | G.Skill Ripjaws X 2x4GB | SSD A-Data 511 120 GB | 1TB WD Caviar Blue | Gigabyte GTX670 Windforce 3X OC | 2 x DVD | Corsair Vengeance K60 & Razer Imperator & Steelseries Siberia V2 USB

Permalänk

Ska bojkotta Close Quarters, för att visa devsen att vi inte vill ha sån skit, sen köpa sjutton Armored Kill för att det lär bli asfett!

Visa signatur

Jag drömmer mardrömmar om att installera chassifläktar

Permalänk
Medlem
Skrivet av huzko:

Tråkigt att dom ska mjölka cash ur alla som köpt det....

Du måste inte köpa det...

Visa signatur

Chassi: Corsair 4000D CPU: Intel i7 11700K RAM: 32Gb DDR4 Moderkort: ASUS Z590-F
Grafik: RTX 3070 Ti OS: W11 SSD: M.2 1TB snabb som tusan

Permalänk
Skrivet av foxyperson:

Fan va negativa alla är då. Själv är man svintaggad BF3: bästa FPSet någnsin

I second that!

Visa signatur

Gigabyte GA-z97x-gaming 3 | Intel i5 4690k 3.5ghz | Radeon R9 280x | XFX 650W | 8GB Dominator

Inet gratis frakt
PSU Calculator

Permalänk
Medlem

Det tråkiga med banor som "Métro" är att det inte går att spela seriöst. Man kan inte spela som man mer eller mindre kan göra på de flesta andra banor. Detta är förmodligen ett försök att "belöna" de spelare som gått eller går över från COD (el. liknande) till BF3...

Visa signatur

1] Arc mini | Z97 | i7 4770K @ 4.4 | CM 212 | R9 290 Tri-X | 2x8GB 1600MHz | HX750 | 840 EVO 250GB + FORCE 128GB | W8.1 | Benq W1300 @ 104"
2] Node 304 | Z77 | i5 2500K @ 4.4 | Noctua NH-U9B | R9 290 Tri-X | 2x4GB 1600MHz | HX650 | FORCE GT 128GB | 3.0 TB | W7 | Philips 50"
3] Dell XPS 13 7500U

Permalänk

vad kommer dom att kosta? 150kr som b2k eller?

Visa signatur

AMD Ryzen 3700X | ASUS Rog Strix X570-F | WD Black SN850 1TB | 32Gb | 3060Ti | Fractal Design Meshify C TG | Windows 11
LG 48GQ900 | Qpad 8K | Varmilo VA88M

Permalänk
Medlem

Precis samma anda som CoD serien härligt härligt.......

Visa signatur

Motherboard:Asrock Z370 Extreme4
Cpu:Intel I5 8600K@Stock
Memory: Corsair Vengeance LPX 16Gig 3200Mhz
Gpu:PNY GTX 1080 8GB

Permalänk
Medlem

Okej.. Bara för att det kommer komma Close Quarter så blir det CoD helt plötsligt?

Jag tycker det är ashärligt, finns inte en enda jävel som spelar infantry only.. Alltid ska man behöva bli rapead av någon snubbe i en ANTI AIR som skjuter ner infanteri.. Tycker inte man ska behöva spela engineer (med för få raketer) eller Support (suicide c4) för att slippa bli dödad av alla tanks

Visa signatur

|Moderkort: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi |GPU: Sapphire Nitro+ RX 7900 XT
|CPU: Ryzen 7 7800X3D |PSU: Corsair RM750X V2 |SSD: Samsung 970 EVO 1TB
|Minne: 32GB Kingston Fury DDR5 6000 Mhz |Chassi: Lian Li O11 Air Mini
|Datorskärm: Acer XR383CURP 38" 1600p 144Hz

Permalänk
Medlem

Mjölka mjölka mjölka pengar pengar pengar ....ähhh Dice är inte som Mw3 som mjölkar sina spelare på pengar....elller JO!!

Visa signatur

I7-3930K/ 16 g 1600 mhz/ ASUS RAMPAGE IV BLACK ED/2x 780 ti SLI/ XFX Proseries Black Edition 1250W PSU/ SAMSUNG SSD 840 EVO 1TB/
Jag spelar på en Panasonic vt65 :-)
Konsol / xboz1 ( forza5,ryse,Cod )
Ps4 ( Bf 4,Fifa 14, Ac Black flag, Killzone)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Thumbii:

Okej.. Bara för att det kommer komma Close Quarter så blir det CoD helt plötsligt?

Jag tycker det är ashärligt, finns inte en enda jävel som spelar infantry only.. Alltid ska man behöva bli rapead av någon snubbe i en ANTI AIR som skjuter ner infanteri.. Tycker inte man ska behöva spela engineer (med för få raketer) eller Support (suicide c4) för att slippa bli dödad av alla tanks

Kör squad explosive så har du 10 raketer.

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

- Xbox One Series X -
- Mac Mini M1 -
- MacBook Pro 14 M3 Pro -
- iPhone 15 Pro -

Permalänk
Medlem

Inte så jag klagar på att man ska betala för sig för det gör jag....men...när Mw3 släpptes så va det många bönder som skrev dom mjölkar p12 på pengar bla bla bla....men nu när dice gör det då är det lungt ..bara böja sig o ta den i baken grabbar! jag köppte bf 3 o ångrar det än för ge 400 kr till ett ofärdigt spel med massa buggar o som finns än idag är bara sjukt..o dom ska inte ha en krona mer! det sjuka är att jag inte giölade mw serien o black ops....men gav Mw 3 en schans o för 400 kr fick man i alla fall ett spel om fungerar o utan att stötta på några problem alls....smitt råd ärfixa

Visa signatur

I7-3930K/ 16 g 1600 mhz/ ASUS RAMPAGE IV BLACK ED/2x 780 ti SLI/ XFX Proseries Black Edition 1250W PSU/ SAMSUNG SSD 840 EVO 1TB/
Jag spelar på en Panasonic vt65 :-)
Konsol / xboz1 ( forza5,ryse,Cod )
Ps4 ( Bf 4,Fifa 14, Ac Black flag, Killzone)

Permalänk
Medlem

Låt bli o köppa skiten...kräv ett fult fungerande spel till alla sen kan mapacks o annat så man inte lurar folk på pengar.....sorry stavfel skriver på en mini tel B-)

Visa signatur

I7-3930K/ 16 g 1600 mhz/ ASUS RAMPAGE IV BLACK ED/2x 780 ti SLI/ XFX Proseries Black Edition 1250W PSU/ SAMSUNG SSD 840 EVO 1TB/
Jag spelar på en Panasonic vt65 :-)
Konsol / xboz1 ( forza5,ryse,Cod )
Ps4 ( Bf 4,Fifa 14, Ac Black flag, Killzone)

Permalänk
Skrivet av skog1s:

Så sant som det är skrivit!!

Varför?! (lägg märke till ---> ! ) Att ens bry sig om vad det kostar, tycker man spelat är värt det, och man vill lägga ner tid på det, så är det ju upp till var o en! Sen ska ju ni som inte vill betala skita i det, ursäkta språket!! Men hallå.

Ni som kvider är reeeeent ute o cyklar. Och är rent vilse!

squad voip är en sak som fattas, helt klart! Här är en som är rätt på det!! Men många bara skriver dynga här!!

Helt ärligt, Jag lider med dig! Och jag hade själv problem i början, men så hittade jag denna tråden Och började med uteslutningsmetoden, sen dess har det funkat 24/7!

Ja man undrar om du levt i en grotta dom senaste 5 åren minst.

Jag kan bara tala för mig själv, men jag uppskattar alla nyheter, även om jag inte är intresserad, så blir jag ändå informerad !! !! !! Och så många område det finns man inte tycker om, många hatar Applenyheter, några spelnyheter! några retar sig på ljudet på fredagspanelen! Ja du fattar. Alla kan fan inte tycka om allt, men det finns ett knep i det hela, och det ska jag skriva till er alla nu!! -------> Man kan välja själv vad man ska läsa!

Och ändå var du tvungen att skriva att det inte är något för dig! Jaha! Då vet vi det! R O F L (med kramp i både rygg o mage)

Käre Skog1s
Låt folk skriva vad de vill och uttrycka sina känslor, vad är annars meningen med ett forum? Nej, du äger inte sanningen om världens mysterium så sluta va så dryg och och självsäker och tracka ner på andra, liksom du tycker att det andra skriver är dynga tycker jag dina argument inte täcker allas synvinklar.

Visa signatur

Det finns fem personlighetstyper på Sweclockers:
1. Ryttare 2. Hycklare 3. PK-nissar
4. Folk-som-inte-kan-resonera/argumentera-for-shit-men-ändå-ska-göra-det-in-i-döden typen
5.Jag