Vad tycker ni jag ska välja? Datorbygge / cdonthor åsikter, hjälp

Permalänk
Medlem

Vad tycker ni jag ska välja? Datorbygge / cdonthor åsikter, hjälp

Tjenare!

Nu var det så att jag ansåg att min nuvarande dator inte längre hänger med på dom nya spelen såsom D3, Bf3 osv.
Därför tänkte jag invenstera mig en ny dator! Jag har inte tänkt att bygga ihop någon dator själv för det har jag noll erfarenhet av, så montering ska vara färdigt och klart när jag hämtar min dator.

Jag har kollat runt lite på cdon's Thor datorer och dom har fått bra kritik om jag har läst. Jag har funderat på http://cdon.se/hemelektronik/thor_vingner_v.2_-_intel_i5-3570...
Är det någonting som klarar D3, LoL, WoW på maxad grafik? Samt Bf3 och framtida spel på high?

Jag har även satt ihop en dator setup själv då jag inte har några stora erfarenheter när det gäller datorkomponenter så skulle jag vilja att ni tog er en titt och talar om för mig vad ni tycker om den. http://www.inet.se/kundvagn/visa/1944027/2012-06-23 skulle den klara av följande krav som jag nämnt ovan?

Uppskattar snabba svar!

MVH
Kiilg

Permalänk
Medlem

Båda klarar dagens spel men maxar nog inte BF3 så du kan gissa hur bra det klarar sig i framtiden. Skall du bygga själv så satsa på bättre grafikkort med en i5 ivy.

Permalänk
Medlem

Varför startar du en ny tråd? Du har ju en sedan några dagar sedan här:

http://www.sweclockers.com/forum/86-stationara-datorer-koprad...

Permalänk
Medlem

Råkade just snubbla över föjande: http://cdon.se/hemelektronik/thor_jords_v.2_-_intel_i5-3570k_...

Nu är den förvisso inte släppt än, men visst låter väl ändå den riktigt prisvärd? Särskilt när man lägger till en sweclockers-rabatt på det hela.

Nu saknas ju förvisso en del information om den, men troligtvis lär den väl i övrigt likna de andra Thor-datorerna och då blir den ju faktiskt billigare än motsvarande komponenter köpta var för sig utan montering. Den enda som möjligtvis är lite tråkigt är att den saknar SSD men för min del är det i alla fall ingen dealbreaker.

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst pga korspostning, §3.3 i reglerna*

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro