Battlefield 3 funkar inte alls längre..

Permalänk

Battlefield 3 funkar inte alls längre..

Hej swec, är säkert jättelat som inte kollat igenom jättenoga efter nått liknande HÄR på swec forum, men har ett så extremt jobbigt problem med mitt bf3.
Har funkat jättefint ett tag nu men IDAG när jag skulle börja spela så stod de att jag var tvungen att stänga ner de andra spelet som fortfarande var uppe innan jag kunde connecta till vald server... Felet är att jag inte hade igång spelet, men inne på aktivitetshanteraren finner jag bf3.exe 32* under process. Trycker avsluta process, men inte ett skit (ursäkta ordspråket..) händer, och jag kunde inte ens stänga av eller ens logga ut datorn för att denhär bf3.exe spökade och vägrade stängas av..

Fick trycka på resetknappen för att datorn skulle starta om överhuvudtaget, när jag kom in så testade jag åter igen att starta spelet och gå in på en server, samma problem, IGEN... Och denhär gången gick det inte heller att stänga av processen.
Fick reseta igen, tog bort hela spelet och laddade ner de på origin en gång till, installerade. Men nej, samma problem. Och dom som haft detta (eller har..) använder sig av nått "bullguard" som antivirus? (rätta mig om jag har fel) Har inte en aning om vad de är, själv använder jag Avast och de är de ingen hittills jag hittat som har haft problem med angående bf3.

För övrigt har jag testat att köra både origin och bf3 som administratör, har stängt av upnp (eller va de heter) tidigare för att de också orsakat problem en gång i tiden. Men ja, nu sitter jag fast här, och har inte en aning om vad jag ska göra, har för tillfället det avinstallerat igen..

Nån som har/haft samma problem som kanske har en lösning? är tom på idéer..

MVH!