Traderaköp- lurad!

Permalänk
Medlem

säger som många andra polisanmäl så de finns i systemet. förr eller senare kommer någon inse att de e en skitstövel o sätta dit han förgott

Visa signatur

ORD POLISER O FOLK SOM STÖR SEJ PÅ SÄTTET JAG SKRIVER HITTA ER EN VETTIG MENING ME LIVET IST FÖR SOM I MITT FALL HACKA PÅ EN MED ETT HANDIKAP. FÖR DE E BARA TRÖTTSAMT

Permalänk
Medlem

"Fraktskada

Avsändaren ansvarar alltid för att varan paketeras på ett fullgott sätt. Om en väl emballerad vara skadas under leverans kan mottagaren göra en reklamation till speditören.

Om paketeringen, utifrån speditörens bedömning, skulle anses bristfällig är avsändaren skyldig att ersätta den skadade varan."

Anmäl han, du har ju vittnen osv då du öppnade på plats. Du kan nog garanterat få han avstängd från Tradera med (och på så vis kanske hjälpa andra människor). Skicka moderkort och CPU i vadderat kuvert, oj herre gud - hur tänker människan?

Sedan så är det väl lite ditt fel också att du inte tog det som REK (55 kronor extra och täcker upp till 5 000 SEK och då skulle du fått pengarna av posten, och posten krävt avsändaren på pengar om paketeringen var för dålig).

Och nej, ge inte upp. Det är nu du ska vara så mycket pain in the ass som det bara går...

Lycka till och hoppas att du får pengarna tillbaka om du inte redan fått det (inte läst alla 4 sidorna)!

Mvh
aMpari

Visa signatur

Skrivet med hjälp av Better SweClockers
PC: Ryzen 9 5900X | RTX 3080 12GB | G.Skill Trident Z Neo 64GB 3600MHz CL16 | 12TB NVMe SSD - 5TB SATA SSD = total 17TB SSD | Synology DS920+ w/20GB RAM SHR 48TB | Seagate IronWolf 10TB HDD intern HDD
Skärmar: Acer Predator XB323UGX 32" 270Hz 1440p, Asus PG349Q 34" 120Hz 1440p UW, Asus PG279Q 27"
Foto
: Canon 80D & 60D + Canon 17-55/2.8 IS, Canon 10-22, Canon 70-200/2.8L IS II, Canon 100/2.8L IS Macro

Permalänk
Medlem

Det bästa du kan göra är att verkligen inte ge upp. Se till att skicka mail varje dag, gör polisanmälning, gå ut i media och exponera honom tills han inte orkar längre. Det är väldigt stor chans att han använder sin mail till mycket annat, och om han varje dag får mail från dig så kommer han tycka det är väldigt jobbigt.

Blir så ledsen när folk inte kan sköta affärer på ett bra sätt =/

Visa signatur

He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster. And if you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you.

Permalänk

Ta och kolla upp hans föräldrars nummer och slå en signal. Det funkar bättre än man tror

Permalänk
Skrivet av Q4Rspwn:

Du har inte sett företag som har lagt ut t.ex. flaggor (köpte själv en Audiflagga 80x150 cm) för 1 kr köp nu och tagit 198 kr i fraktkostnad?
Det är något jag personligen ser som ett bedrägeri mot Tradera - det är ju på bekostnad av deras provision säljarna bakar in priset i fraktkostnaden!

Trodde det var självklart att man direkt kollar fraktkostnaden om något kostar 1kr?

Visa signatur

| Mobo: B550 AORUS ELITE V2 | CPU: Ryzen 5600x | RAM: 32GB @ 3600MHz | GPU: Asus GTX 1070 ROG| |PSU:RM750x | Chassi: Fractal Design Define R5 | SSD: OCZ Vertex3 120GB + Force GT 240GB | HDD: 6TB | Skärm: Foris FS2333 | |Ljud: Xonar Essence STX |

Permalänk
Medlem

Tack till alla tips jag fick i tråden!!! Ni är ju riktigt bra på detta och det ska ni få cred för!!!

Först vill jag be alla för att jag har inte uppdaterat tråden (även om jag hade lovat detta innan).
Det har gått så här efter mitt sista inlägg här:

Kontaktade hans föräldrar och pratade med hans mamma strax innan Julen och då lovade hon undersöka saken och återkomma till mig. Efter några dagar så ringde jag igen och fick inget svar. Det hon sa till mig var samma sak jag hörde från killen innan dvs att hans kompisar kan intyga att grejerna var hela när han skickade de. Även här försökte jag att förklara för henne varför jag tycker att hennes son har gjort fel och lägger fram all bevis tillsammans med traderas regler och policys (de som förklarar vem som bär på ansvaret om varan går sönder under transporten). Gick inget vidare där och jag försökte med något helt annat.
Polisanmälde killen och väntade flera veckor på att få svar från farbror blå... Det gav ingenting. Fick svar från polisen att de tycker inte att det kommer att leda till någon åtal och de lägger ner förundersökningen. När jag väl ringer till polisinspektören som har tagit hand om anmälan får jag följande svar/tips:

Han (till min stora förvåning) tipsar mig att besöka killen i frågan tillsammans med några kompisar... Dessutom säger han att de kan inte starta förundersökningen pga hans läge just nu och pga det faktum att jag har fått delarna.
Han erbjuder mig hjälp och säger också att jag får gå vidare med detta! Dessutom tipsade han mig om att jag skulle stämma honom och på så sätt få tillbaka mina pengar

Idag fyllde jag i stämningsansökan som jag kommer att skicka till honom innan jag skickar det till tingsrätten. Han får ju en chans till att betala tillbaka summan jag förde över på hans konto + alla kostnader som har uppkommit under den tid jag har försökt att få honom att betala (alla fraktkostnader/telefonsamtal osv osv).

Jag skriver ett brev till honom tillsammans med stämningsansökan och förklarar att om han inte betalar tillbaka skickar jag det till rätten. Just nu har jag ingenting att förlora och enligt farbror blå så dömer tingsrätten alltid för kärande i sådana fall. Han får ju åtminstone ett prick i polisregistret om inget annat !

MVH
//Docky

Permalänk
Medlem

nice att fabro blå var så förstående o hjälpsam e sällsynt men de e oftast snällare på kontor än de ute i fält

håller tummarna för de löser sig iaf

Visa signatur

ORD POLISER O FOLK SOM STÖR SEJ PÅ SÄTTET JAG SKRIVER HITTA ER EN VETTIG MENING ME LIVET IST FÖR SOM I MITT FALL HACKA PÅ EN MED ETT HANDIKAP. FÖR DE E BARA TRÖTTSAMT

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av cheddar_bob5:

Precis som internetgirot. Värre företag får man leta efter..

Är det skit?

Skrivet av Gathor:

1: han har försökt bygga ihop en dator utan att veta om hur man gör? Och lyckats böja pinsen.. (noob)
2: Försöker lura en på tradera, som är medlem på SC (Idiotiskt).
3: Joinar SC för att skriva en kommentar, o säga det han säger. (Mer idiotiskt)

Hojta till om hur det går, för tamefan vad man lackar på såna idioter som tror att de kan tjäna tillbaka en del av sina pengar de har förorat på när de har försökt bygga ihop en egen dator och misslyckats stengårt... (Nooooooob)

Vilket #inlägg skrev han på SC? Jag ser det inte.

I vilket fall om jag nu som säljare ska sälja en vara. Vilka betalningsmetoder ska jag då använda? Jag har såld hdd's via Tradera och det har gått bra hittills men om jag nu gärna vilja slippa gräll i framtiden vill säga.

Permalänk
Medlem
Skrivet av dj christian:

Vilket #inlägg skrev han på SC? Jag ser det inte.

Folk har citerat honom och svarat på hans reply här.

Dock har hans post säkert blivit borttaget eller något sånt.

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Sammyc51:

Folk har citerat honom och svarat på hans reply här.

Dock har hans post säkert blivit borttaget eller något sånt.

Vad skrev han då?

Permalänk
Medlem
Skrivet av dj christian:

Vad skrev han då?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av kkkingen
Hej, jag tänkte ge lite svar på frågor och sånt här. Docky jag bor inte hemma, bor i en lägenhet med 3 polare så du kan få adressen om du vill kika in en stund när du ska hit? och du är mer än välkommen hit till nybro vad du nu ska göra här! Jag har ingen veckopeng mina päron kan dra in tyvärr, och sakerna var hela när jag skickade dem till dig!

Säljaren, om jag inte missförstår.

Permalänk
Medlem
Citat:

Har försökt ringa polisen och anmäla honom men tjejen jag pratade med sa till mig att även om jag anmäler honom för bedrägeri så kommer polisen att lägga ner processen innan den ens påbörjats!!!! (konstigt men sant).

Eftersom han faktiskt skickat grejerna är det inte bedrägeri. Han har visserligen packat dem på ett klantigt sätt, men att vara klantig är inte brottsligt. Dvs det är inte en polisiär fråga. Konsumenträttslagen / konsumentombudsmannen gäller mycket riktigt i relationen konsument <> näringsidkare. Eftersom han inte är näringsidkare är du heller inte konsument.

Istället gäller köplagens regler. Minns inte riktigt men jag har för mig att säljaren står risken för varan tills den överlämnas (föreslår att du läser igenom lagen). Ska någon t ex leverera en TV till dig och tappar den på vägen är det inte du som ska stå kostnaden. Kort sagt, han är skyldig dig pengarna tillbaka (inomobligatoriskt skadestånd för det negativa kontraktsintresset - dvs du ska försättas i samma situation som om avtalet inte ägt rum). Betalar han inte är nästa steg för dig att gå till kronofogden.

Berätta gärna hur det går.

Permalänk
Medlem

Uppdatering på denna

Hej allihopa!!!

Tänkte ge er en liten uppdatering på denna!

Efter nästan ett år fick jag tillbaka mina pengar

Härligt .. va???

Det som hände under året som är förbi är följande...:

Försökte att kontakta killen under en längre period men utan att lyckas. Någon gång i maj månad skickade jag ansökan om stämning och den gick igenom. Fick svar från tingsrätten att jag vann denna och att han hade på sig 1 månad för att ansöka om återvinning. Det gjorde han men han väntade sista dag innan deadline för att skicka in sitt svar (återvinning). Det tog lite mer än 1 månad och vi blev kallade till tingsrätten. Så klart åkte jag dit men killen kom aldrig. Han ville inte ens inställa sig i rätten och säga sitt. Ännu en gång van jag och 2 veckor senare fick jag papperna hem. Samtidigt fick jag instruktioner hur jag skulle gå vidare med det.

Det som gällde i så fall var att gå till Kronofogden och ansöka om verkställighet. Det gjorde jag så klart. Det som återstod var att vänta och se vad Kronofogden skulle göra med det hela.

Igår loggade jag in på min bank och såg att pengarna hade förts över till mitt konto!

Gud, vilken känsla!!!!!

Det handlade inte om stora pengar men till slut så fick jag min vilja igenom.... Han var tvungen att betala tillbaka samt att han kommer att ha ett litet prick i sin register som säger att han hade med Kronofogden att göra !!!

Tack till alla som hjälpte, som kommenterade och peppade mig att gå vidare med detta!

Hoppas verkligen att de andra som har blivit lurade av scam på nätet för också rätt!!!

MVH
//docky

Permalänk
Medlem

Snyggt jobbat docky30

Tråkigt att det skall vara så¨omständigt och långdraget att få rätt.
Just därför pallar de flesta inte med att gå vidare.

Permalänk
Skrivet av theunderminor:

Ta och kolla upp hans föräldrars nummer och slå en signal. Det funkar bättre än man tror

Detta gjorde faktiskt jag när jag blev blåst på ett ps3. förädrarna hade inte en aning, de sa att de skulle återkomma och mycket riktigt 2 dagar efter kom ett ångerfyllt samtal från deras dotter och efter det betalade föräldrarna tillbaka pengarna till alla som blivit lurade. kanske inte vanligt men absolut värt ett försök.

edit: såg att det var löst nu. skönt det!

Visa signatur

//Totte

Permalänk
Medlem

Det jag glömde var att han försökte gå vidare med detta och överklagade på Göta Hovrätten men fick avslag direkt

Han trodde att han skulle kunna dra det hur länge som helst... Det som återstår för killen är att försöka dra det upp till Högsta domstolen vilket är inte så troligt

Permalänk
Medlem

Ser inte så farligt ut. Om du inte har tummen mitt i handen borde du klara av att vika tillbaks pinnarna, är ju ingen raketforskning. Var försiktig bara.

Visa signatur

[EVGA P55 FTW] [i5 750 @ 4.2GHZ] [HyperX @1680 16GB 9-9-9-24] [HD6970 Xfire 1010/1475] [AX1200] [Samsung 830 256GB] [Lian-Li A71FB] [XSPC RX480, Cooltek Maxistream 360, Laing D5, Dtek Fuzion V1, Maze4 + Maze5]
Projektlogg Prestanda HTPC

Permalänk
Hedersmedlem

Härligt att läsa. Gratulerar till arbetet och den välförtjänta framgången docky30!

Visa signatur

W10, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Pixel 7 pro

Permalänk
Medlem
Skrivet av Waste:

Ser inte så farligt ut. Om du inte har tummen mitt i handen borde du klara av att vika tillbaks pinnarna, är ju ingen raketforskning. Var försiktig bara.

Du har inte märkt att det saknas pinnar!

Raketforskning är det inte men riktigt fint arbete(löda fast pinnar) som utförs i specialiserade labbar är lite för mycket att utföra hemma ...tycker jag i alla fall

Permalänk
Medlem
Skrivet av WoXeR123:

Kan rekommendera att använda payson nästa gång. Han får inte några pengar förräns du fått hem varan och testat den. Skulle aldrig aldrig våga sätta in pengar direkt på någons konto.., hur du ska lösa det här har jag tyvärr inga tips om.. Kolla upp hur gammal killen/ungen är, kanske kan få tag på någon förälder.

internetgirot.se vid större summor

Visa signatur

Vedeldad 486:dx. Jag klockar o jag klockar... allt laggar ändå.

Permalänk
Medlem
Skrivet av docky30:

Tack till alla tips jag fick i tråden!!! Ni är ju riktigt bra på detta och det ska ni få cred för!!!

Först vill jag be alla för att jag har inte uppdaterat tråden (även om jag hade lovat detta innan).
Det har gått så här efter mitt sista inlägg här:

Kontaktade hans föräldrar och pratade med hans mamma strax innan Julen och då lovade hon undersöka saken och återkomma till mig. Efter några dagar så ringde jag igen och fick inget svar. Det hon sa till mig var samma sak jag hörde från killen innan dvs att hans kompisar kan intyga att grejerna var hela när han skickade de. Även här försökte jag att förklara för henne varför jag tycker att hennes son har gjort fel och lägger fram all bevis tillsammans med traderas regler och policys (de som förklarar vem som bär på ansvaret om varan går sönder under transporten). Gick inget vidare där och jag försökte med något helt annat.
Polisanmälde killen och väntade flera veckor på att få svar från farbror blå... Det gav ingenting. Fick svar från polisen att de tycker inte att det kommer att leda till någon åtal och de lägger ner förundersökningen. När jag väl ringer till polisinspektören som har tagit hand om anmälan får jag följande svar/tips:

Han (till min stora förvåning) tipsar mig att besöka killen i frågan tillsammans med några kompisar... Dessutom säger han att de kan inte starta förundersökningen pga hans läge just nu och pga det faktum att jag har fått delarna.
Han erbjuder mig hjälp och säger också att jag får gå vidare med detta! Dessutom tipsade han mig om att jag skulle stämma honom och på så sätt få tillbaka mina pengar

Idag fyllde jag i stämningsansökan som jag kommer att skicka till honom innan jag skickar det till tingsrätten. Han får ju en chans till att betala tillbaka summan jag förde över på hans konto + alla kostnader som har uppkommit under den tid jag har försökt att få honom att betala (alla fraktkostnader/telefonsamtal osv osv).

Jag skriver ett brev till honom tillsammans med stämningsansökan och förklarar att om han inte betalar tillbaka skickar jag det till rätten. Just nu har jag ingenting att förlora och enligt farbror blå så dömer tingsrätten alltid för kärande i sådana fall. Han får ju åtminstone ett prick i polisregistret om inget annat !

MVH
//Docky

Det går att skicka fogden på honom privat med.. så får han prick där med.. (Gjorde så mot en "polare" som lånade pengar av mig men inte betalade tillbaka)

Visa signatur

Vedeldad 486:dx. Jag klockar o jag klockar... allt laggar ändå.

Permalänk
Medlem

Fy fan vilken underbar tråd. Man ska aldrig låta dräggen vinna! Bra jobbat!
Köp en flaska champagne för hela beloppet, åk hem till gatan där han bor o spruta skiten åt helvete!!

Permalänk
Avstängd

Hahah, jag njuter. Fasiken va skönt att få rätt i det hela.

Permalänk
Medlem

Stiligt. Bra att du inte gav med dig, har själv erfarenhet av fall där man i slutändan tvingas dra det hela till tingsrätten. Bästa jag gjort på länge. Grattis!

Visa signatur

Speldator :[I] AMD 5600X - 16GB fläskigt ram - AMD 580RX - AOC 32" Wide
HTPC : i5 3450S - 8GB G.Skill - Streacom F8

Permalänk
Musikälskare

Rolig läsning! Bra jobbat! Man ska aldrig ge sig

Visa signatur

❀ Monitor: ASUS Swift 27" @ 1440p/165Hz ❀ CPU: Ryzen 7700X ❀ Cooling: Corsair H170i ELITE 420mm ❀ GPU: MSI 3080 Ti SUPRIM X ❀ Memory: Corsair 32GB DDR5 Vengeance ❀ Motherboard: ASUS Crosshair X670E Hero ❀ M.2: Samsung 980 Pro ❀ PSU: Corsair HX1200 ❀ Chassi: Corsair 7000X ❀ Time Spy: 19 340

📷 Mina fotografier
🎧 Vad lyssnar du på just nu?

Permalänk
Medlem

Vilken pajas du hade att göra med, hoppas det sved riktigt ordentligt för han.

Överklaga fast man vet att man gjort fel, fan det finns folk till allt.

Visa signatur

GTX 670 - 3570K - 8GB CORSAIR LP

Permalänk
Medlem

Grattis!

Även om de tog över ett år att få det utträtt så måste det kännas helt jäkla underbart just nu, och värd all väntan?

Permalänk
Medlem

Grattis Docky30 till det långa slaget mot denna idiot. Får hoppas att flera gör som du och aldrig ger upp!

Visa signatur

i5 2500K|Vengeance 8Gb|Sabertooth P67|GTX 980Ti|Corsair AX1200|Force GT 120Gb|5TB lagring|Asus Xonar STX II

Permalänk
Medlem
Skrivet av docky30:

Hej allihopa!!!

Tänkte ge er en liten uppdatering på denna!

Efter nästan ett år fick jag tillbaka mina pengar

Härligt .. va???

Det som hände under året som är förbi är följande...:

Försökte att kontakta killen under en längre period men utan att lyckas. Någon gång i maj månad skickade jag ansökan om stämning och den gick igenom. Fick svar från tingsrätten att jag vann denna och att han hade på sig 1 månad för att ansöka om återvinning. Det gjorde han men han väntade sista dag innan deadline för att skicka in sitt svar (återvinning). Det tog lite mer än 1 månad och vi blev kallade till tingsrätten. Så klart åkte jag dit men killen kom aldrig. Han ville inte ens inställa sig i rätten och säga sitt. Ännu en gång van jag och 2 veckor senare fick jag papperna hem. Samtidigt fick jag instruktioner hur jag skulle gå vidare med det.

Det som gällde i så fall var att gå till Kronofogden och ansöka om verkställighet. Det gjorde jag så klart. Det som återstod var att vänta och se vad Kronofogden skulle göra med det hela.

Igår loggade jag in på min bank och såg att pengarna hade förts över till mitt konto!

Gud, vilken känsla!!!!!

Det handlade inte om stora pengar men till slut så fick jag min vilja igenom.... Han var tvungen att betala tillbaka samt att han kommer att ha ett litet prick i sin register som säger att han hade med Kronofogden att göra !!!

Tack till alla som hjälpte, som kommenterade och peppade mig att gå vidare med detta!

Hoppas verkligen att de andra som har blivit lurade av scam på nätet för också rätt!!!

MVH
//docky

Snyggt jobbat!

Visa signatur

Si vis pacem, para bellum.

Permalänk
Medlem
Skrivet av docky30:

Hej!

Köpte två grejer från en kille på tradera nu i veckan: en processor och ett moderkort! Har varit i behov av att uppgradera min dator och då tänkte jag att man kan lätt få komponenterna billigare om man köper de på Tradera!
La märke på de två grejerna eftersom de var nya! Försökte kontakta säljaren flera gånger för att försäkra mig att komponenterna är fullfungerande och i god skick. Till slut svarade han på ett mail och sa att grejerna är helt nya och fullfungerande och att han hade vunnit de på Dreamhack när han plockade isär en dator.

Eftersom jag jobbar hade jag inte kunnat följa auktionen helt utan jag satte ett max belopp och väntade på att auktionen skall sluta. Det visade sig att jag hade vunnit moderkortet (Gigabyte GA-990FXA-UD3, Socket-AM3+) för 710kr och processorn (en AMD 1090t ) missade jag. Blev kontaktad av säljaren direkt efter och han undrade om jag ville köpa båda komponenter även om jag hade inte vunnit processorn. Jag svarade positivt och frågade honom hur han kommer att lösa det med den andra budgivaren. Han lovade mig att han kommer att lösa det på något sätt och att jag behöver inte bry mig om det.

Samma kväll mailade jag honom flera gånger och vi kom överens om 1980 kr (processorn, moderkortet och frakten). Jag förde över pengarna direkt och informerade honom. Han lovade skicka grejerna direkt... 2 dagar senare får jag posten avi och åker till närmaste uthämtningsställe. När personalen plockar fram paketet blir jag lite misstänksam. Han skickade båda grejerna i ett vadderat kuvert!!!! Med tanke på hur posten sköter transporten så finns det stor risk att de hade inte "överlevt" det....
Som tur är packar jag upp grejerna direkt framför postens personal och inne i kuverten ligger ett moderkort som är inlindat i en ICA påse och en processorn som ligger i plastförpackningen (processorer brukar komma i ett sådant förpackning). Jag öppnar plastförpackningen och upptäcker att fyra "pins" saknas och flera har böjts!! Det innebär att processorn är obrukbar!
Pratar med personalen i ICA och de informerar mig att de kan inte göra något åt det! Komponenterna har skickats som vanligt brev och det finns ingen chans att spåra den eller att få ersättning för det.Om det hade skickats som rekommenderat eller som vanligt paket hade vi fått ersättning men nu är det kört. Dessutom påvisar de den bristfälliga förpackningen och informerar mig att ansvaret åligger hos avsändaren i så fall!!!

Kontaktar säljaren direkt och informerar honom om skadorna. Han lovar mig kolla upp det med posten och återkomma. Nästa dag ringer jag honom igen men får inget svar. Försöker skicka mail men får inget svar där heller. Skickar ett mail till och informerar honom att jag vill ha mina pengar tillbaka eftersom processorn är helt obrukbar och moderkortet har sett bättre dagar också (har inte haft möjlighet att testa den eftersom jag har inte alla delar men tror inte att den fungerar). Även här får jag inget respons.
Idag försöker jag ringa honom igen och till slut skickar SMS och ber honom kolla mail. Får direkt svar att han kommer inte att betala tillbaka de pengarna och att han vill inte ta tillbaka saker som var hela när de skickades!!!
Har försökt ringa polisen och anmäla honom men tjejen jag pratade med sa till mig att även om jag anmäler honom för bedrägeri så kommer polisen att lägga ner processen innan den ens påbörjats!!!! (konstigt men sant)... Jag skulle ju ringa Konsumentombudsmannen och prata med honom men när jag tittar på deras hemsida så är det bara när det uppstår tvist mellan företag och konsumenten ...
Har säljarens uppgifter (namn adress, mailadress, kontonr, telefonr )allt men kan inte använda det på något sätt.

Det som återstår är att åka ner till Nybro och besöka honom men i så fall kan han ringa polisen ....

Finns det något man kan göra ?? Eller det är helt kört!??

Tacksam för era svar!!!

Enligt Tradera så är det säljarens ansvar att packa grejerna så att de inte skadas under transporten.:

Om du besöker honom kan han ringa polisen? Vart har du fått det ifrån?

Tror du inte att du kan besöka honom och konfrontera honom om varför han har skickat trasiga produkter? haha snälla, har du möjlighet så åk dit och konfrontera honom, stänger han bara dörren eller hotar med att ringa polisen så låt fanskapet göra de? Vad tror du polisen ska göra? plocka in dig för att du frågar en bedragare varför han skickar defekta varor?`haha ironiskt.

Om han då vill ringa polsen så låt han göra det och vänta med honom på farbror blå (om han nu är så dum att han skulle görat, men som han såklart inte kommer)